FETÖ Soruşturmasında Gözaltına Alınan MHP Çağrı Heyeti Üyesi Serbest - Son Dakika
Güncel

FETÖ Soruşturmasında Gözaltına Alınan MHP Çağrı Heyeti Üyesi Serbest

Aksaray'da, FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan MHP Çağrı Heyeti üyesi avukat Ayhan Erel ve avukat Davut Menki, serbest bırakıldı.

29.07.2016 00:16  Güncelleme: 09:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Darbe girişiminin ardından başlatılan FETÖ soruşturması kapsamında Aksaray'da gözaltına alınan MHP Çağrı Heyeti üyesi avukat Ayhan Erel ve avukat Davut Menki serbest kaldı.

SAVCILIKTAN SERBEST BIRAKILDILAR

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alınan Erel ve Menki, sağlık kontrolü için Aksaray Devlet Hastanesine getirildi. Adliyeye sevk edilen Erel ve Menki, savcılıkça serbest bırakıldı.

BARO BAŞKANI DA DAHİL 16 AVUKAT HAKKINDA GÖZALTI KARARI VERİLMİŞTİ

Aksaray'da, FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında Baro Başkanı Levent Bozkurt'un da aralarında bulunduğu 16 avukat ile Meral Akşener'in eski koruması olduğu belirtilen Ali Bolakar hakkında gözaltı kararı çıkarılmıştı.

EREL, MHP ESKİ İL BAŞKANIYDI

Ankara 12'nci Sulh Hukuk Mahkemesi, geçen nisan ayında MHP'nin kurultayının yapılabilmesi için 'Kurultay Çağrı Heyeti' oluşturdu. O dönem çağrı heyetinin başkanlığına atanan MHP Aksaray eski İl Başkanı Avukat Ayhan Erel ile yine daha önce il başkanlığı yapan avukat Davut Menki ve avukat Cihat Satılmış, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Ayhan Erel, geçen şubat ayında MHP MYK tarafından Aksaray il teşkilatı kapatılarak görevden alınmıştı.

FETÖ Soruşturmasında Gözaltına Alınan MHP Çağrı Heyeti Üyesi Serbest
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel FETÖ Soruşturmasında Gözaltına Alınan MHP Çağrı Heyeti Üyesi Serbest - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement