Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz akşamı darbe girişiminde bulunması, Kahramanmaraş'taki 65 Sivil Toplum Kuruluşu (STK) tarafından ortak basın açıklamasıyla kınandı.

20.07.2016 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz akşamı darbe girişiminde bulunması, Kahramanmaraş'taki 65 Sivil Toplum Kuruluşu (STK) tarafından ortak basın açıklamasıyla kınandı.

Kahramanmaraş Ticaret Sanayi Odasında gerçekleştirilen toplantıda ortak basın açıklamasını okuyan Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Zabun, yüce Türk milletinin, vatan söz konusu olduğunda kanının son damlasına kadar harcamaya yetecek imanlı bir duruş sergilediğini söyledi.

Türk milletinin ülkesine ve devlet düzenine yapılan her saldırıda gerçekleştirdiği savunmayla tüm dünya ülkelerinin hayranlığını ve takdirini kazandığını hatırlatan Zabun şunları kaydetti:

"Milli birlik düşmanlarının, Türkiye Cumhuriyeti'ne zarar vermemeleri için, dış ve iç düşmanlara fırsat vermemek için kardeşliğimizi her zaman diri tutmak zorundayız. Bugün İstiklal mücadelesinde olduğu gibi birlik olma günüdür. Türkiye Cumhuriyeti'ne, Türk halkının bağımsızlığına ve demokratik kurumlarına, 15 Temmuz gecesi yapılmış olan saldırıyı, haince planlanmış darbe girişimini nefretle kınıyor. Kahramanmaraş iş dünyasını temsil eden mesleki kurum ve sivil toplum kuruluşları olarak yapılan bu darbe girişiminin dimdik karşısında olduğumuzu, millet iradesinin üzerinde hiçbir güç tanımadığımızı ve en önemlisi de aziz milletimizin milli mücadelede olduğu gibi bugün de vatana sahip çıkacağına inancımızın tam olduğunu kamuoyuna arz ediyoruz."

İş dünyasının temsilcilerinin Türkiye'nin yeniden yükselişine yürekten inandığını vurgulayan Zabun, "İş dünyamızın istikrar adına hiçbir tereddüt göstermeksizin yatırım, üretim, istihdam ve ihracata, ülkemizin ekonomik ve sosyal kalkınması için işçisinden işverenine ter dökmeye devam edeceğini söylüyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement