Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Çiftlikköy Ziraat Odası, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini kınadı.

22.07.2016 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çiftlikköy Ziraat Odası, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini kınadı.

Çiftlikköy Ziraat Odası adına basın açıklaması yapan Oda Başkanı Halil Ayvaz, üretim ve ülke kalkınması için çaba harcandığı, el birliğiyle terör belasıyla mücadele edildiği bir dönemde, hain bir darbe girişimiyle karşı karşıya kaldıklarını söyledi.

Darbe teşebbüsünün yaşandığı ilk anda meydanlara indiklerini dile getiren Ayvaz, "15 temmuz 2016 gecesi ülkemiz üzerinde karanlık emellerini gerçekleştirmek üzere FETO terör örgütü üyeleri ve silahlı kuvvetler, içerisindeki işbirlikçilerle gerçekleştirilmek istenen darbe girişimine karşı ilk bilgileri alan Cumhurbaşkanımız, ülkesini seven bütün vatandaşlarımıza yapılmak istenen darbeye karşı yaptığı canlı telefon görüşmesiyle bizleri caddelere sokaklara çağırdı. Bu hainlere karşı konulmasını aziz vatanımızı ve demokrasiyi savunmamızı istedi. Bizler de hiç düşünmeden Cumhurbaşkanımızın tarihte az rastlanan bir vatanseverlik örneği vererek meydanlara koştuk." şeklinde konuştu.

Günlerce milletle çatışan bu hainlere karşı milletin kazandığını belirten Ayvaz, şöyle devam etti:

"Ülkemiz üzerine tuzak hazırlayanlar yaptıkları plan emeline ulaşamamıştır. Her şeyin üzerindeki Rabbimiz milletimize güç vermiştir.

Halen kamuda çalışan FETÖ Terör Örgütüne mensup kişilerin temizlenmesi, ülkemizde bir daha böyle karanlık günlere artçı darbelere teşebbüs edilmemesi için, temiz bir nesil ulus için OHAL kanunu çıkaran meclisimize teşekkür ediyor ve sivil toplum kuruluşu olarak sonuna kadar destekliyoruz. Bu uğurda şehit olan vatandaşlarımıza polis ve güvenlik güçlerimize Allah'tan rahmet diler yakınlarına başsağlığı yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Çiftlikköy Ziraat Odası olarak bu darbe girişimini kınıyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement