Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Samsunluları bu kutlu mücadelede gösterdikleri kararlılıktan dolayı tebrik ediyorum.

24.07.2016 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Samsunluları bu kutlu mücadelede gösterdikleri kararlılıktan dolayı tebrik ediyorum. Her türlü tehdide karşı halkımızla birlikte dimdik ayaktayız."

Tok, yaptığı yazılı açıklamada, demokrasiye yapılmak istenen darbe girişiminin püskürtüldüğünü ve milli irade savunmasının ilk gününden bu yana meydanlarda sürdüğünü belirtti.

İlk andan itibaren meydanlarda demokrasi nöbeti tuttuklarını kaydeden Tok, "Samsunluları bu kutlu mücadelede gösterdikleri kararlılıktan dolayı tebrik ediyorum. Her türlü tehdide karşı halkımızla birlikte dimdik ayaktayız. Batı devletleri ve egemen güçler Türk milletinin tek yürek olup bir ve beraber olmasını şaşkınlıkla izliyor. " ifadelerini kullandı.

Tok, Samsun'da milli irade coşkusu yaşandığını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Bu coşku hakkın ve adaletin tesis edilmesi coşkusu. FETÖ'cülerin hain planlarına karşı, milli birliğimiz için her kesimden halkımızla bir olacağız, diri olacağız. 9 gündür nöbetteyiz. Bu nöbet kutsal bir nöbet, bu hak bir davada bir duruş göstermektir. Memleket davasında, millet davasında, istiklal mücadelesinde ben de varım demektir. Samsun bu konuda 9 gündür adeta destan yazıyor. Meydanlarda tutulan demokrasi nöbetiyle darbecilere hep birlikte, millet olarak, ülke olarak dur denildi. Galip olan ancak Allah'tır. Biz bunu biliyor, duyuyor, hissediyoruz ve bu duyguyla mücadeleyi asla bırakmayacağız. Aramıza sızmış bu hainleri bir bir içimizden temizleyeceğiz. Benim milletimin iradesine hiç kimse dokunamaz. "

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement