Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Nevşehir Belediyesi tarafından, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde şehit olan asker ve polislerin isimleri caddelere verildi.

24.07.2016 21:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevşehir Belediyesi tarafından, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde şehit olan asker ve polislerin isimleri caddelere verildi.

Darbe girişimi sırasında Gölbaşı'ndaki Özel Kuvvetler Komutanlığını (ÖKK) ele geçirmeye çalışan darbeci generali vurduktan sonra şehit edilen Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in ismi, Nevşehir İl Jandarma Komutanlığının yanında bulunan caddeye, özel harekat polisi Demet Sezen'in ismi Avanos Yolu üzerindeki 228. caddeye, Ürgüplü Fevzi Başaran'ın ismi de Ürgüp yolu üzerindeki bir caddeye verildi.

Öte yandan Nevşehir Belediyesi tarafından yapılan düzenlemeyle, Ziraat Bankası önünden başlayıp Yavuz Sultan Selim Han Köprülü Kavşağı'na kadarki Kayseri Caddesi'nin ismi Milli İrade, Borsa Kavşağı'ndan başlayıp Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezine kadar olan Aksaray Caddesi'nin adıysa Millet Caddesi olarak değiştirildi.

Çalışmalar kapsamında daha önce Yeni Mahalle'de bulunan Türk Telekom Meydanı'nın ismi Diriliş Meydanı olarak değiştirilmişti.

Değiştirilen cadde ve meydanların isimlerinin yazılı olduğu tabelaların asılmasına yönelik çalışmalar da tamamlandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement