FETÖ Sahte Rapor Peşinde İddiası - Son Dakika
Güncel

FETÖ Sahte Rapor Peşinde İddiası

FETÖ Sahte Rapor Peşinde İddiası

Umuda Engel Yok Derneği Başkanı Efeakdoğan, FETÖ'nün sağlam üyelerine engelli raporu alarak kamuya devlet kurumlarına sızdığını iddia etti.

30.08.2016 10:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

5 Temmuz darbe girişiminden sonra devlet içine sızmış Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ-PDY) kapsamında operasyonlar devam ederken Umuda Engel Yok Derneği Başkanı Ahmet Efeakdoğan'dan ciddi bir iddia geldi. Efeakdoğan, FETÖ Terör Örgütünün sağlıklı olan üyelerine engelli raporu alarak kamuya yerleştirdiğini dile getirdi. Konunun titizlikle incelenmesi gerektiğini vurgulayan Efeakdoğan bu konuda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına dilekçe verdi.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına verdiği dilekçede Efeakdoğan, "2012' de ÖMSS adı ile başlayıp daha sonra EKPSS ile devam Kamuya Engelli Memur ve işçi alımlarına, FETÖ Terör Örgütü kendi üyeleri olan birçok sağlıklı insana 'Engelli Raporu' alarak, kamuya yerleştirdikleri iddiaları ortalıkta dolaşmaktadır. Bu iddialar doğru ise, engelli kardeşlerimizin hakkı gasp edilmiştir. Umuda Engel Yok Derneği Başkanlığı olarak, 2012'den bugüne kadar bu sınavlarla, kamuya alınan kişilerin yeniden 'Sağlık Kurulu Heyet Raporu' titizlilikle çıkarmaları için gereğinin tarafınızca yapılmasını arz ederiz" dedi. (Kaynak: Gazete İpekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel FETÖ Sahte Rapor Peşinde İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement