FIFA Dünya Kupası İstanbul'a Geliyor - Son Dakika
Güncel

FIFA Dünya Kupası İstanbul'a Geliyor

FIFA Dünya Kupası İstanbul\'a Geliyor

Coca-Cola tarafından düzenlenen FIFA Dünya Kupası Turu kapsamında İstanbul'a gelecek olan FIFA Dünya Kupası, 25-27 Şubat tarihleri arasında ülkemizdeki sporseverlerle buluşuyor.

24.02.2014 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Coca-Cola tarafından düzenlenen FIFA Dünya Kupası Turu kapsamında İstanbul'a gelecek olan FIFA Dünya Kupası, 25-27 Şubat tarihleri arasında ülkemizdeki sporseverlerle buluşuyor. Dünya futbolunun en değerli sembolü FIFA Dünya Kupası, İstanbul'da bulunduğu 3 gün boyunca Coca-Cola tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklerde boy gösterecek.

Coca-Cola'nın, FIFA Dünya Kupası için Cevahir Alışveriş Merkezi'nde kuracağı özel çadırda, FIFA Dünya Kupası ile hatıra fotoğrafı çekmek mümkün olacak.

Brezilya'da düzenlenecek 2014 FIFA Dünya Kupası'nda kazanan takımın kaldıracağı kupa, Coca-Cola tarafından düzenlenen organizasyonla 25 Şubat Salı günü İstanbul Atatürk Havalimanı'na geliyor. Tüm dünyada 90 ülkenin spor heyecanını arkasını alarak yola çıkan 2014 FIFA Dünya Kupası özel uçakla Zagreb'den İstanbul'a gelecek.

FIFA Dünya Kupası için özel gala

Coca-Cola'nın organizasyonuyla Brezilya'dan yola çıkan FIFA Dünya Kupası, 25-27 Şubat tarihleri arasında İstanbul'da bulunduğu sürece, dünya futbolunun coşkusunu Türkiye'deki sporseverlere taşıyacak. FIFA Dünya Kupası, 25 Şubat sabahı havalimanına özel uçağıyla gelecek ve Salı akşamı, Coca-Cola Türkiye Başkanı Galya Frayman Molinas ve FIFA İcra Komitesi Üyesi Şenes Erzik'in ev sahipliğinde düzenlenen bir etkinlikle, iş, spor ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri ile buluşacak.

Coca-Cola FIFA Dünya Kupası Çadırı

FIFA Dünya Kupası'nın İstanbul ziyareti sırasında, Coca-Cola tarafından Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi önünde kurulacak özel çadırda, eğlenceli oyunların yanı sıra 2014 FIFA Dünya Kupası maskotu Fuleco da yer alacak. Sporseverler Coca-Cola'nın kuracağı özel çadırda, dünyada eşi benzeri olmayan FIFA Dünya Kupası ve maskot Fuleco ile hatıra fotoğrafı çekme şansı elde ederken, çok çeşitli oyunlar da oynayabilecek. FIFA Dünya Kupası çadırına özel bir başka gösteri de 3 boyutlu hologram film olacak. Coca-Cola FIFA Dünya Kupası çadırını ziyaret eden sporseverler, Dünya Kupası'nın unutulmaz anlarının gösterildiği FIFA Dünya Kupası hologram filmini de izleme fırsatı bulacaklar.

Coca-Cola'nın düzenlediği FIFA Dünya Kupası Turu gelmiş geçmiş en büyük kupa turu

Brezilya'da gerçekleştirilecek 2014 FIFA Dünya Kupası öncesinde Coca-Cola'nın düzenlediği FIFA Dünya Kupası Turu, gelmiş geçmiş en büyük kupa turu olarak biliniyor. FIFA Dünya Kupası Turu ile 18 karat altından yapılmış orijinal FIFA Dünya Kupası tüm dünyada 9 ayda 90 ülkeyi ziyaret edecek ve yaklaşık 150 bin km yol kat edecek. Türkiye, FIFA Dünya Kupası Turu'nda 73. ülke olarak yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel FIFA Dünya Kupası İstanbul'a Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement