Fikret Orman, Melih Gökçek'ten Ndiaye'yi İstedi - Son Dakika
Spor

Fikret Orman, Melih Gökçek'ten Ndiaye'yi İstedi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Melih Gökçek'ten Osmanlıspor'un Senegalli forveti Badou Ndiaye'yi istedi.

23.12.2015 08:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmanlıspor- Beşiktaş maçını tribünde Melih Gökçek ile birlikte izleyen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, maç sonunda bizzat Melih Gökçek'ten Badou Ndiaye'yi istedi.

"OYUNCUNUZU İSTİYORUZ"

Beşiktaş, Pazartesi akşam Osmanlıspor'u 3-2 yenerken, oynanan futbol tribünde oturan Başkan Fikret Orman'ı memnun etmedi. Karşılaşmayı Osmanlıspor'ın Onursal Başkanı Melih Gökçek ile beraber izleyen Orman rakiplerini, futbollarından ötürü tebrik etmeyi ihmal etmedi. Konu ise maçın bitiminde Osmanlıspor'un yıldızlarından Badou Ndiaye'ye geldi. Teknik direktör Şenol Güneş'in Osmanlıspor'un 10 numarasını çok beğendiğini belirten Orman, Gökçek'e resmi ağızdan "oyuncunuzu istiyoruz" dedi.

GÖKÇEK, CEVABINI SONRA VERECEK

Melih Gökçek, bu konuyu hocaları Mustafa Reşit Akçay, Ahmet Gökçek ve oyuncu ile konuşmadan cevap vermesinin hata olacağını söyledi. Orman ise kendilerinden hangi oyuncuyu isterlerse takasa açık olduklarını iletti. Ndiaye, hafta içinde verdiği röportajda Beşiktaş'ın kendisi ile ilgilenmesinden memnun olduğunu açıklamıştı.

BU SEZON YILDIZLAŞTI

Bu sezon Osmanlıspor formasıyla büyük çıkış yakalayan 25 yaşındaki oyuncu, 16 maçta 9 gol atıp, 2 asist gerçekleştirdi.

(Kaynak: Fotospor)

Fikret Orman, Melih Gökçek\'ten Ndiaye\'yi İstedi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fikret Orman, Melih Gökçek'ten Ndiaye'yi İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • ALLAHIN VERDİĞİ NEFESİ BOŞUNA HARCAMAYALIM: Şimdiki duruma göre vatanımız bir uçurumda,parçalanmak üzere.Rabia selamlariyla,turbanlarla,camilerle uğraşan(AraplarinDinBekçiliğiniYapan) sebzeciler,meyvecilerimiz boşuna çırpınırlar bence.Ama bütün Kabahatlar onları iktidara getirenlerde.Dünya İslam/Hristiyan diye iki bölunecek,muslümanlara bütün kapılar kapanacak.Vatanımız tamamen yalnız ve çaresiz kalmıştır.Kendi mezarımızı kendimiz kazdık/kazıyoruz. 0 5 Yanıtla
    ademmm: ne alaka bu haberle ne değşii biadamsın 1 0
  • Alp: Bırakın şunları ya. Bize gelene kadar iyi top oynuyorlar geldikten sonra yatışa geçiyorlar. SAYIN ORMAN ALMAYIN ŞU ADAMI!! 0 1 Yanıtla
  • cmd: Klubun ismi osmanli yi sevdiklerinden mi yoksa oglunn isminden dolayi mi degisti acaba. 0 0 Yanıtla
  • Lazkopat: On numara olur birde kaleci karcemaskas ı alalım herif cok iyi ama bunu kimse gormuyor 0 0 Yanıtla

Advertisement