Filenin Efeleri'nden Başkan Tosun'a Şampiyonluk Sözü - Son Dakika
Güncel

Filenin Efeleri'nden Başkan Tosun'a Şampiyonluk Sözü

Filenin Efeleri\'nden Başkan Tosun\'a Şampiyonluk Sözü

Jeopark Kula Belediyespor Voleybol Takımı sporcuları ve yönetimi, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'u ziyaret etti.

13.10.2016 15:28  Güncelleme: 15:29

Jeopark Kula Belediyespor Voleybol takımı yönetimi ve sporcuları, Voleybol 1. Lig A Grubu'ndaki ilk maçı öncesi Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'u ziyaret etti. Ziyarette Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Faik Şentürk, Antrenör Mustafa Çayır, teknik heyet ve sporcular katıldı. Sporcular, Başkan Tosun'a 1. Ligde şampiyon olarak Kula'nın ismini dünya arenasında duyuracakları sözünü vererek, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'a spora verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler. Daha sonra Başkan Hüseyin Tosun'la beraber Kula Belediyesi Kapalı Spor Salonu'na geçerek burada antrenman yaptılar.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun bu sene voleyboldan umutlu olduklarını belirterek, "Kula'da sporun gelişmesi ve yaygınlaşması için tüm imkânlarımızla çalışıyoruz. Bu yıl güreşte olsun, kick boksta olsun gençlerimiz iyi mücadele etti ve madalyalar kazandı. Aynı başarıları voleybol takımından da bekliyoruz ve umutluyuz" dedi.

Başkan Tosun Voleybol Takımına antrenman yaptırdı

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun antrenman yapan takımla birlikte çalışmalara katıldı. Sporcularla tek tek ilgilenen Belediye Başkanı Hüseyin Tosun sporculara topla antrenman yaptırarak performanslarını değerlendirdi. Bir süre antrenmanı yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte izleyen Başkan Tosun sporculara başarılar diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Filenin Efeleri'nden Başkan Tosun'a Şampiyonluk Sözü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement