Film Sahnesi Değil Gerçek Kaza - Son Dakika
Yerel

Film Sahnesi Değil Gerçek Kaza

Film Sahnesi Değil Gerçek Kaza

Aydın'da film sahnelerini aratmayacak bir trafik kazası yaşandı.

17.03.2014 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da film sahnelerini aratmayacak bir trafik kazası yaşandı. Güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilen kazada, motosikletten fırlayan iki genç için çevredekiler ambulans çağırdı.

Olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılmak istenen gençler belgeleri yetersiz olunca adeta buhar oldu. Polis, 112 Acil Servis ekipleri ve çevredekiler, gençlerin kazada birşey olmamalarını sevindi.

Kaza Germencik- Bozköy yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre cenazeden dönen bir gruba ait konvoydaki araçlardan biri köy yoluna döndüğü sırada arkadan gelen ve üzerinde iki kişinin bulunduğu motosiklet süratle otomobile çarpınca motosiklet ve üzerindekiler havada takla atarak yola savruldu. Yere düşen iki genç için çevredekiler hemen 112 Acil Servis ekibini arayarak yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri yaralıları bulamayınca adeta şaşkınlık yaşandı. Toplanan kalabalıktan faydalanarak kaçan gençlerin acil bir durumunun olmaması sevindirirken, polsi ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Kaza güvenlik kameraları tarafından böyle kaydedildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Film Sahnesi Değil Gerçek Kaza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement