Finike Çocuklar Akıl Oyunları Kampı'nda Buluştu - Son Dakika
Güncel

Finike Çocuklar Akıl Oyunları Kampı'nda Buluştu

Finike Çocuklar Akıl Oyunları Kampı\'nda Buluştu

Çocuklar Akıl Oyunları Kampı'nda buluştuANTALYA'nın Finike İlçesi'nde düzenlenen Akıl Oyunları Kampı'nda 4-7 yaş arası 60 çocuk çeşitli etkinlikler ve yarışmalara katıldı.

25.09.2016 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çocuklar Akıl Oyunları Kampı'nda buluştu

ANTALYA'nın Finike İlçesi'nde düzenlenen Akıl Oyunları Kampı'nda 4-7 yaş arası 60 çocuk çeşitli etkinlikler ve yarışmalara katıldı.

İstanbul Yeşilay Cemiyeti, Ankara Sihirli Değnek Eğitim ve Danışmanlık Derneği, Masal Diyarı Eğitim ve Kültür Derneği işbirliğiyle çocuklara yönelik 'Akıl Oyunları' kampı Finike'de yapıldı. 2 günlük kampa katılan 60 çocuk, doğal yaşamda kamp kurabilme, sağlıklı yaşam, akıl ve zeka oyunları, ebru sanatı, okçuluk, drama, gitar, halk oyunları eğitiminin yanı sıra teknoloji bağımlılığı, tütün bağımlılığı konusunda farkındalık yaratmayı hedefleyen 'Akıl oyunları' projesinde buluştu.

Proje Sorumlusu psikolog danışman Fatih Çelikbaş, bağımlılıkla mücadele konusunda farkındalık yaratmak, çeşitli etkinliklerle çocukların kaliteli zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla projenin gerçekleştirildiğini söyledi. Çelikbaş, "Bağımlılıkla mücadele konusunda fark yaratmak istediğimiz bir projeyi 7 farklı şehirde gerçekleştirdik. 4, 5, 6, 7 ve üstü çocukların olduğu kampta 60 çocuğumuz var. Çeşitli aktivitelerle kaliteli zaman geçirmelerini sağlıyoruz" dedi.

Kamp kapsamında çocukların gece çadırda kaldığını aktaran Çelikbaş, "Hem özgüven kazanıyor çocuklar. Aynı zamanda aileden bir gece ayrı kalarak kendi başlarına zaman geçirme, doğayla tanışma, kaynaşma ve arkadaşlık ortamı oluşturarak yeni insanlar tanımasını hedeflediğimiz bir çalışma. Zeka oyunlarıyla zihin yapılarını arttırmayı, 4 bin yıllık geçmişi olan mangala eğitimiyle çocukları buluşturduk. Her alanda uzman arkadaşlarımız var. Çocuklarımızın akademik anlamdaki yapılarına yönelik seviye kullanarak dersleri daha keyifli hale getiriyoruz" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Finike Çocuklar Akıl Oyunları Kampı'nda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement