Fiyatı 70 Milyon Euroya Çıktı" - Son Dakika
Spor

Fiyatı 70 Milyon Euroya Çıktı"

Fiyatı 70 Milyon Euroya Çıktı"

SPORCOPE DIŞ HABERLER – Ara transfer döneminin en çok konuşulan futbolcularından olan Shakhtar Donetsk'in Brezilyalı oyuncusu Alex Teixeira hakkında çıkan haberler durmak bilmiyor.

30.01.2016 06:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPORCOPE DIŞ HABERLER – Ara transfer döneminin en çok konuşulan futbolcularından olan Shakhtar Donetsk'in Brezilyalı oyuncusu Alex Teixeira hakkında çıkan haberler durmak bilmiyor. Ukrayna ekibinin genel menajeri Sergiy Palkin, Teixeira hakkında Shakhtar Donetsk'in kararını açıkladı. Oyuncuyu serbest kalma bedelinin altında bir paraya bırakmayacaklarını belirten Palkin, bu bedelin 70 milyon euro olduğunu söyledi.

Jürgen Klopp'un transferini ısrarla istediği Brezilyalı milli futbolcu için Liverpool'un yaptığı 24,6 milyon sterlinlik teklif reddedildi. Liverpool'un transfer dönemi kapanmadan bir teklif daha yapması beklenirken, Chelsea'de oyuncuyu yakından takip etmeyi sürdürüyor.

"Kontratındaki serbest kalma bedeli 70 milyon"

Shakhtar Donetsk genel menajeri Sergiy Palkin de konu hakkında açıklamalar yaptı. Shakhtar'ın Teixeira'yı satması için teklifin epey yükselmesi gerektiğini ve serbest kalma bedelini ödeyecek kulübün de önce kendilerine bunu açıklamalarını istediklerini belirtti.

TV programı Football 1'a konuşan Palkin, "Liverpool 32 milyon euro ve bonus 4 milyon euro önerisiyle geldi, ancak reddedilen teklifi yükseltmediler. Bizim de bu konudaki kararımız şu anda Teixeira'yı satmamak yönünde. Kendisini ancak sezon sonunda satarız. Ukrayna Ligi ve Avrupa Ligi'nde iyi sonuçlara ihtiyacımız var, ancak sezon sonu geldiğinde pazarlık masasına oturabiliriz" cümlelerini kullandı. Teixeira için istenen bedel hakkında da açıklamalarda bulunan Palkin, "Teixeira'nın kontratındaki serbest kalma bedeli 70 milyon euro. Eğer onu isteyen biri varsa, gelsinler ve kendilerini bize açıklasınlar" diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Fiyatı 70 Milyon Euroya Çıktı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement