İstanbul'daki Saldırıdan Sonra Aranan Araç Zeytinburnu'nda Bulundu - Son Dakika
Güncel

İstanbul'daki Saldırıdan Sonra Aranan Araç Zeytinburnu'nda Bulundu

İstanbul\'daki Saldırıdan Sonra Aranan Araç Zeytinburnu\'nda Bulundu

İstanbul Sancaktepe'deki bombalı saldırının ardından aranan şüpheli otomobil Zeytinburnu'nda bulundu. Aracı inceleyen bomba imha uzmanı patlayıcı bulgusuna rastlamadı.

13.05.2016 12:30  Güncelleme: 16:06

Sancaktepe'de dün gerçekleştirilen bombalı saldırının ardından polisin bombalı olduğu şüphesiyle aradığı 12 EA 683 plakalı beyaz renkli hafif ticari bir araç, Zeytinburnu'nda bulundu.

BOMBA İMHA UZMANI PATLAYICI BULGUSUNA RASTLAMADI

Polis çevre güvenliğini aldıktan sonra olay yerine bomba uzman ekibi çağırdı. Bu sırada bazı yollar kapatıldı. Otomobildeki ilk incelemeyi dedektör köpeği yaptı. Ardından bomba imha uzmanı araçta inceleme yaptı. Önce aracın bagajında incelemede bulunan bomba imha uzmanı ardından aracın diğer bölümlerinde arama yaptı. Bomba imha uzmanının yaptığı ilk incelemede patlayıcıyla ilgili bir bulguya rastlanmadı.


Bunun üzerine Olay Yeri İnceleme ekipleri gelerek araçta inceleme başlattı.

POLİS HER YERDE ARIYORDU

Dün Sancaktepe'deki 5'i asker 3'ü sivil 8 kişinin yaralandığı terör saldırısına ilişkin, plakası belirlenen bir hafif ticari aracın polis ekiplerince arandığı öğrenilmişti.

PLAKASI BİLİNİYORDU

Edinilen bilgiye göre, olayla ilgili çalışma yürüten İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, terör saldırısıyla bağlantılı olan kişi ya da kişilerin 12 EA 683 plakalı hafif ticari araçta bulunduklarını tespit etmişti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul'daki Saldırıdan Sonra Aranan Araç Zeytinburnu'nda Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ne mutlu kürdüm diyene: yalan parayla satılsa kadar söylemezdiniz sanırım satılıklar 1 7 Yanıtla

Advertisement