Fleetcorp Filosu, Dişi Kartalların Yanında - Son Dakika
Spor

Fleetcorp Filosu, Dişi Kartalların Yanında

Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı,Türkiye'nin en büyük filo kiralama şirketlerinden Fleetcorp ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

16.12.2014 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin en köklü spor kulübü Beşiktaş JK, Türkiye'nin en büyük filo kiralama şirketlerinden Fleetcorp ile Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı için sponsorluk anlaşması gerçekleştirdi.

Beşiktaş İntegral Arena'da yapılan törene, Beşiktaş Kulübü Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özköse, Beşiktaş Basketbol Genel Direktörü Yiğiter Uluğ , Fleetcorp Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Barbaros Çıtmacı, Fleetcorp Türkiye Ticari Direktörü Ali Kemal Uluer ve Beşiktaş Erkek ve Kadın basketbol takımlarından oyuncular katıldı.

Fleetcorp bu anlaşma sonucu Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı'nın 'Forma Sırt Sponsoru' oldu.

Beşiktaş Kulübü Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özköse; "Fleetcorp gibi sektörün öncü ve güçlü bir markasıyla gerçekleştirdiğimiz bu sponsorluk anlaşmasının bizler için çok değerli olduğunu belirtmek isterim. Sporun bireysel ve toplumsal gelişime sağladığı katkıya yürekten inanıyorum.Türkiye'nin alanlarında önde gelen markalarının Beşiktaş'la çalışması ve birbirinden farklı spor dallarına değer katmasından dolayı çok mutluyuz. Fleetcorp ile gerçekleştirdiğimiz bu işbirliğinin de her iki taraf için hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.

Fleetcorp Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Barbaros Çıtmacı; Beşiktaş ile yapmış oldukları iş birliği neticesinde duydukları memnuniyetini "Spora ve sporcuya verilen desteğin Türkiye için önemli bir değer yarattığına inanıyoruz. Fleetcorp'un spora vermiş olduğu destek yaklaşık 2 yıl önce Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile yapılan sponsorluk anlaşması ile başladı ve bugüne kadar hızla büyüyerek devam etti. Bugün Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı ile de yapmış olduğumuz iş birliğinin uzun soluklu ve başarılarla dolu olacağına inanıyoruz." sözleriyle dile getirdi.

Fleetcorp Türkiye Ticari Direktörü Ali Kemal Uluer ise, "Sosyal sorumluluk bilinciyle ülkemizi her dalda başarılı bir şekilde temsil etmek ve çocuklarımızın gelişimine katkı sağlamak amacıyla spor, eğitim alanlarında spor kulüplerimizi desteklemeli, kadın takımlarımızın başarılarına ortak olmalı, genç sporcularımızın yetişmesine de katkı sağlamalıyız. Dönemsel olarak Beşiktaş Basketbol Okulları ile de çeşitli turnuva ve organizasyonlar gerçekleştirerek, sponsorluğumuzu bu boyutta da büyütmeye gayret ettik. Bugün Beşiktaş Kadın Basketbol takımı ile yapmış olduğumuz sponsorluk anlaşmamız da bu çerçevede bizler için büyük önem arz ediyor. Başarıya giden yolda, Beşiktaş'ın yanında yer almaktan büyük onur ve mutluluk duyuyoruz. Beşiktaş'a Türkiye ve Avrupa'da katıldığı tüm branşlarda başarılar diliyoruz" dedi.

Aynı zamanda Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün araç tedarik sponsoru olan Fleetcorp, Kadın Basketbol Takımı ile yapmış olduğu sponsorlukla, spora ve sporcuya olan desteğini sürdürmeye devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor Fleetcorp Filosu, Dişi Kartalların Yanında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement