Florya'da Oto Galeriye Silahlı Baskın: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Florya'da Oto Galeriye Silahlı Baskın: 1 Ölü, 2 Yaralı

İstanbul Florya'da lüks otomobil galerisine 'ses bombalı' saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası çıkan çatışmada 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi yaralandı.

30.04.2016 16:11  Güncelleme: 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Florya'da bulunan bir oto galeride alacak verecek meselesi yüzünden silahlı çatışma çıktı. Silahlarla oto galeriyi basan şahıslardan biri hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

SES BOMBASI ATIP GALERİYİ BASTILAR

Olay, Bakırköy Florya Caddesi üzerinde bulunan bir oto galeride meydana geldi. İddialara göre, silahlı 3 şüpheli, alacak verecek meselesi yüzünden ses bombası attıkları oto galeriyi bastı. Ellerindeki silahlarla oto galeriye kurşun yağdıran şüphelilere içeride bulunan kişiler de karşılık verdi.

1 KİŞİ ÖLDÜ, İKİ KİŞİ YARALI

Yaşanan silahlı çatışmada oto galeriyi basan şüphelilerden biri vücuduna isabet eden kurşunlar sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. Silahlı çatışmada oto galeride bulunan 2 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

AMBULANS VE POLİS EKİPLERİ GELDİ

İhbar üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Polis ve savcının olay yerindeki incelemeleri sürüyor.

Son Dakika Güncel Florya'da Oto Galeriye Silahlı Baskın: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • DAHA BETER OLSUN İNŞALLAH: AKP SEN ÇOK YAŞA İNŞALLAH YERLE BİR OLUR BU ÜLKE BEYİNSİZLERİN SAYESİNDE BU AKP YARATIKLARI BU ÜLKEYİ BU HALE GETİRDİ MUSTAHAKTIR BETER OLUN 3 4 Yanıtla
  • ferid: Galerici ve müteahhit denince sizdede bir güvensizlik oluyormu.. 6 0 Yanıtla
  • Organic incir: Alooo Burasi Turkiye bundan Dogal ne var 5 0 Yanıtla
  • HGNJFH: ADALET İŞLEMESSE HERKEZ KENDI IŞINI KENDI GORECEK ADALETE DUZENLEME GELMESI GEREK ALACAK VERECEK CEK SENET DUZENLENMESI GEREK 2 0 Yanıtla

Advertisement