Florya'da Tolga Alarmı! - Son Dakika
Spor

Florya'da Tolga Alarmı!

Florya\'da Tolga Alarmı!

Ligde Bursa ve kupada Elazığ maçlarının kadrosuna alınmayan 24 yaşındaki orta saha oyuncusunun, yarın Kasımpaşa karşısında da görev almasına imkansız gözüyle bakılıyor.

03.12.2016 06:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ligde Bursa ve kupada Elazığ maçlarının kadrosuna alınmayan 24 yaşındaki orta saha oyuncusunun, yarın Kasımpaşa karşısında da görev almasına imkansız gözüyle bakılıyor. Sağlık ekibi tarafından tedavi altına alınan Tolga'nın sakatlığının detayları hakkında bilgi verilmezken, genç oyuncunun takıma katılımının sağlanması yönünde kulüp doktorlarına talimat verildiği belirlendi.



Takımda yoğun baskı!



Ligde yarın Kasımpaşa ile deplasmanda oynanacak maçın hazırlıklarına devam eden Galatasaray'da, teknik direktör Jan Olde Riekerink'in özellikle önde baskı ve yan top çalışmaları üzerinde durduğu öğrenildi. Hollandalı teknik adam, bu kritik mücadelenin ilk 30 dakikasında takımının skoru bulmasını isterken, eksik gördüğü yönlerin gelişmesi için idmanı sık sık yarıda kesip öğrencilerine uyarılarda bulundu. Aslan bugün Florya'da yapılacak antrenman sonrası kampa girecek.



Kaynak: Fanatik

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Florya'da Tolga Alarmı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement