Foça Belediye Spor 2 - Çandarlı Belediye Spor 2 - Son Dakika
Güncel

Foça Belediye Spor 2 - Çandarlı Belediye Spor 2

İzmir Süper Amatör Lig A Grubu'ndaki mücadelesini sürdüren Foça Belediye Spor futbol takımımızın Çandarlı Belediye Spor ile oynadığı maç 2-2 beraberlikle sonuçlandı.

23.02.2015 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zor bir zeminde oynanan, oldukça mücadeleci, 4 gollü, 5 kırmızı kartlı ve her iki takımında kazanabileceği bir maçta, puanlar taraflar arasında paylaşıldı.

Foça Belediye Spor maçın henüz 2. dakikasında, Onuralp İlçayto'nun golüyle 1-0 öne geçti.
34. dakikada kendi takım arkadaşı ile tartışan Çandarlı Belediye Spor'lu Recep kırmızı kart gördü. Uzatma anlarında Fikret'in golüyle farkı 2'ye çıkaran Foça Belediye Spor, ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.

57. dakikada gelişen faul pozisyonunda birbirleriyle tartışan Foça Belediye Spor'lu Oğuz ve Çandarlı Belediye Spor'lu Hüseyin Vardar, kırmızı kartla oyun dışı kaldılar. 64. dakikada Hüseyin Yılmaz, Çandarlı Belediye Spor adına farkı 1'e indirdi. Bu golden sonra rakibiyle tartışan Foça Belediye Spor'lu Sedat, kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Dk.68 Tuğberk Serbestler Çandarlı Belediye Spor'un beraberlik sayısını kaydetti: 2-2. 73. dakikada, Çandarlı Belediye Spor'lu Hüseyin Yılmaz, Foça ceza sahası içinde hakemi aldatmaya yönelik hareketinden dolayı 2.sarıdan kırmızı kartla oyundışı kaldı. 6 dakika ek oynama süresi verilen maç 2-2 beraberlikle sonuçlandı.

Foça Belediye Spor futbol takımımız, gelecek maçını; 28 Şubat 2015 Cumartesi günü, Güzeltepe Gençlik Spor ile oynayacak. Foça Belediyesi Nihat Hüsenay Stadı'nda oynanacak olan maç, saat 13.00'de başlayacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Foça Belediye Spor 2 - Çandarlı Belediye Spor 2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement