Foça'da Kulaçlar Konuştu - Son Dakika
Güncel

Foça'da Kulaçlar Konuştu

Foça\'da Kulaçlar Konuştu

Türkiye Yüzme Federasyonu (TYF) tarafından 11-12 Haziran'da Foça'da düzenlenen Açık Su Türkiye Yüzme Şampiyonası büyük heyecana sahne oldu.

12.06.2016 15:19

Türkiye Yüzme Federasyonu (TYF) tarafından 11-12 Haziran'da Foça'da düzenlenen Açık Su Türkiye Yüzme Şampiyonası büyük heyecana sahne oldu. Mavi bayraklı Mersinaki Leon Otel koyunda yapılan şampiyonaya 25 kulüpten 137 sporcu katıldı. Foça Kaymakamlığı, Foça Belediyesi ve Leon Otel'in katkılarıyla düzenlenen şampiyona kadın ve erkeklerde 13-19 ve 20-30 yaş arası 5 kilometre, 16-17 yaş 7.5 kilometre 15-19 ve 20-30 yaş 10 kilometrelik parkurlarda gerçekleştirildi.

Yarışlarda milli takım seçmelerinin de yapıldığını söyleyen Federasyon Teknik Kurul Başkanı Bahtiyar Özçaldıran, "Bu yarışma ile uluslararası alanda ülkemizi temsil edecek sporcuları belirleme olanağı elde ettik. Katılımcı sayısının gittikçe artması bizi sevindiriyor. Açık su yarışlarında Avrupa'da 'Parlayan Yıldız' olarak nitelendiriliyoruz. Çünkü son 8 yılda Avrupa'nın bu dalda en büyük yarışlarını ülkemizde gerçekleştirdik. Hedefimiz Foça'da dünya ve Avrupa şampiyonaları düzenlemek" dedi. - Foça

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Foça'da Kulaçlar Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement