Foça'da Suriyeli 33 Sığınmacı Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Foça'da Suriyeli 33 Sığınmacı Yakalandı

Foça\'da Suriyeli 33 Sığınmacı Yakalandı

İzmir’in Foça ilçesinde, deniz yoluyla Yunan adalarına gitmek isteyen aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu Suriyeli 33 sığınmacı, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

16.02.2015 09:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Foça ilçesinde, deniz yoluyla Yunan adalarına gitmek isteyen aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu Suriyeli 33 sığınmacı, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Foça açıkları Aslan Burnu mevkisinde karaya vurmuş şüpheli bir tekne gören Foça İlçe Jandarma Komutanlığı ekibi, bölgede araştırma yaptı. Kayalıklar arkasında saklanan çok sayıda kişi olduğunu gören jandarma ekipleri, bölgeyi kontrollü bir şekilde ablukaya aldı. Yapılan operasyonda, kayalıkların arkasına saklanan kişilerin, deniz yoluyla Yunan adalarına geçmek isteyen aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu 33 Suriyeli sığınmacı olduğu tespit edildi. Foça Belediyesi'nden temin edilen iki araçla sığınmacılar Foça'ya getirildi. Sorguları yapılan sığınmacılar, Foça Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra İzmir Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Foça'da Suriyeli 33 Sığınmacı Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement