Ford C-Max ve Grand C-Max Pazara Sunuluyor - Son Dakika
Güncel

Ford C-Max ve Grand C-Max Pazara Sunuluyor

Ford C-Max ve Grand C-Max Pazara Sunuluyor

Ford'un yenilikleri, Haziran'da yeni nesil aile otomobilleri C-MAX ve Grand C-MAX ile devam ediyor.

16.06.2015 13:34

Modern tasarımın ileri teknoloji ile harmanlandığı, yüksek performansa sahip olan Ford C-MAX ve Grand C-MAX, yeni nesillerinde bu özelliklerini bir üst seviyeye taşıyorlar. Türkiye'de ilk olarak İstanbul Autoshow'da müşterilerle buluşan yeni C-MAX ve Grand C-MAX, Ford'un yeni cesur tasarım diline uygun trapezoid ızgara ve LED gündüz farlarını da kapsayan aydınlatma grubu ile dikkat çekiyor. Ford müşterilerinin istekleri doğrultusunda yenilenen C-MAX'in iç mekanında renkler ve malzemeler yeniden yorumlanarak daha rahat, sade ve modern bir atmosfer oluşturuldu. Yeni C-MAX'de 8 inçlik yüksek çözünürlüklü renkli dokunmatik ekranlı SYNC 2 araç içi iletişim sistemi bulunuyor.

Aile otomobilleri arasındaki en dinamik sürüş karakterlerinden birini sergileyerek referans noktası kabul edilen C-MAX, mevcut güvenlik ve sürüş teknolojilerine yenilerini ekliyor. Dikey park özelliğini içeren Gelişmiş Otomatik Park Sistemi, Bi-Xenon Farlar ve Dinamik Ön Far Sistemi, Çapraz Trafik Uyarı Sistemi, Gelişmiş Aktif Şehir İçi Güvenlik Sistemi, Ford MyKey gibi güvenlik teknolojilerinin yanısıra yeni C-MAX'de segmentinde ilk ve tek olan Akıllı Bagaj Kapağı özelliği de mevcut.

3 motor seçeneğine sahip olan C-MAX, 1.6-litre 125 PS benzinli motor ve manuel şanzıman, 1.5-litre 182 PS EcoBoost benzinli motor ve otomatik şanzıman, 1.6-litre 115 PS TDCI dizel motor ve manuel şanzımanla sunuluyor. 7 kişilik Grand C-MAX'te ise 1.5-litre 182 PS EcoBoost benzinli motor ve otomatik şanzıman ile 1.6-litre 115 PS TDCI dizel motor ve manuel şanzıman seçenekleri yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ford C-Max ve Grand C-Max Pazara Sunuluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement