Fornezzi'den Kötü Haber! - Son Dakika
Spor

Fornezzi'den Kötü Haber!

Fornezzi\'den Kötü Haber!

Dün akşam oynanan Beşiktaş - Orduspor karşılaşmasında, konuk ekip kalecisi Fornezzi, Niang'la çarpışınca ameliyata alındı.

28.04.2013 09:30  Güncelleme: 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kümede kalma umutları yavaş yavaş azalan Ordu, Beşiktaş'a yenilmesinin yanı sıra bir şok da kalecisi Fornezzi'nin sakatlığıyla yaşadı.

Orduspor'un Slovenyalı kalecisi Saso Fornezzi'nin Beşiktaş maçında aldığı darbe sonrasında kaburgası kırıldı ve dalağında yırtılma olduğu söylendi.

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş'a konuk olan ve sahadan 2-0 mağlup ayrılan Orduspor'da kaleci Saso Fornezzi maç sonrasında kaldırıldığı hastanede ameliyata alındı. Mücadelenin 76. dakikasında sol kanattan Olcay'ın ceza sahasına yaptığı orta sonrasında kaleci Fornezzi siyah-beyazlı futbolcu Niang ile çarpıştı. Pozisyon sonrasında bir süre tedavi gören Fornezzi mücadeleyi tamamladı. Maç sonrasında Fulya Acıbadem Hastanesi'ne götürülen Sloven kalecinin dalağında yırtık olduğu tespit edildi. Bunun üzerine Ordusporlu kaleci hemen ameliyata alındı.

Orduspor Kulübü'nün internet sitesinden yapılan açıklamada Fornezzi'nin durumuyla ilgili olarak şu açıklama yapıldı:

"Başarılı kalecimiz Saso Fornezzi, Beşiktaş-Orduspor karşılaşmasında Niang ile çarpıştıktan sonra ağrılarına rağmen maçı tamamlamıştır. Ancak soyunma odasında fenalaştığı için Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alınmıştır. Dalağında meydana gelen yırtılma nedeni ile başarılı bir operasyon geçiren Fornezzi'nin yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürüyor."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fornezzi'den Kötü Haber! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement