Forum İstanbul'un Çevreci Projesine Ünlülerden Destek - Son Dakika
Güncel

Forum İstanbul'un Çevreci Projesine Ünlülerden Destek

Forum İstanbul, "Katla katla uçak olsun, mesajın hedefi vursun" sosyal sorumluluk projesinin tanıtım toplantısında, ünlü isimleri ağırladı.

16.12.2014 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Forum İstanbul, "Katla katla uçak olsun, mesajın hedefi vursun" sosyal sorumluluk projesinin tanıtım toplantısında, ünlü isimleri ağırladı.

Forum İstanbul'un çevre konusuna dikkati çekmek ve geri dönüşüm bilincini artırmak için 5 Aralık'ta başlattığı "Katla katla uçak olsun, mesajın hedefi vursun" projesinin lansmanı bir çok ünlü ismin katılımıyla Forum İstanbul Alışveriş Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Projenin tanıtım toplantısına Işıl ve Rüştü Reçber, Zeynep Üstünel, Burcu Hanif, Pınar Altuğ Atacan, Eda Kosif, Zeynep Ilıcalı, Revna Demirören, Zuhal Pirinçcioğlu, Ayşe Kucuroğlu, Cansen ve Burak Kut, Hande Acar, Sitare Akdilek ve Elif Gönlüm'ün de aralarında bulunduğu ünlü isimler katıldı. Toplantıda, proje ortağı Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) Yönetim Kurulu Eş Başkanı Tuğba Jabban ve vakıf yetkilileri de hazır bulundu.

Konuklar, dünya barışı, eğitim-çocuk ve çevre teması konulu mesaj verdikten sonra uçaklarını alanda bulunan kuleye atarak hedefi vurmaya çalıştı.

"Katla katla uçak olsun, mesajın hedefi vursun" projesi

Proje kapsamında 31 Aralık tarihine kadar devam edecek yarışmada Forum İstanbul ziyaretçileri de dünya barışı, eğitim-çocuk ve çevre temalarından biriyle tasarlanmış uçakları üzerine belirledikleri mesajları yazarak, oluşturulan özel platforma atacak. En güzel üç mesajın seçileceği yarışma sonucunda, kazananlara Forum İstanbul'dan çeşitli hediyeler verilecek.

"Katla katla uçak olsun, mesajın hedefi vursun" projesi ile alışveriş merkezinde kurulan atık kağıt ünitelerinde 5 Aralık'tan bu yana toplanan atık kağıtlar geri dönüşüme gönderilerek, bu şekilde üretilecek kırtasiye malzemeler TOG'a bağışlanacak ve ihtiyacı olan okullara destekte bulunulacak. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Forum İstanbul'un Çevreci Projesine Ünlülerden Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement