Foto Muhabiri Erkan Koyuncu'nun Geçirdiği Kaza - Son Dakika
Spor

Foto Muhabiri Erkan Koyuncu'nun Geçirdiği Kaza

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Sabah gazetesi foto muhabirinin durumuyla ilgili doktorlardan bilgi alıp, ailesiyle görüştü.

02.08.2014 15:21

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Florya Metin Oktay Tesisleri'nin giriş kapısında geçirdiği kazada ağır yaralanan Sabah gazetesi foto muhabiri Erkan Koyuncu'nun sağlık durumuyla doktorlardan ilgili bilgi alıp, ailesiyle görüştü.

Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde incelemelerde bulunduğu öğrenilen bakan Müezzinoğlu, Koyuncu'nun ailesiyle de konuştu.

Müezzinoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, tıbben her şeyin yapıldığını ifade ederek, "Hastayı gördüm, hekim arkadaşlarımızla da görüştüm. Müdahalelerini yapıyorlar. Şu yarım saat ya da 20 dakikaya dönebilirse... Ama hasarı büyük, sıkıntısı büyük. Şu an yaşam desteğini vermeye çalışıyorlar. İnşallah 10-15 dakikayı atlatabilirse yapılması gerekeni planlayabilirler. Ama ağır bir vaka" ifadelerini kullandı.

Bakan Müezzinoğlu, "Kaza sonrası çok mu bekledi?" sorusuna ise "Onu bilemiyorum. O alanda yorum yapma durumunda bulunamıyorum. Ben hekim arkadaşlarla görüştüm, herkes hastayla ilgileniyor. Tıbben yapılması gereken her şey yapılıyor. Diğerleri de dua edecek. Rabbim sevdiklerine bağışlasın" cevabını verdi.

Öte yandan, Türkiye Futbol Federasyonu da Erkan Koyuncu için "acil şifalar" dileğinde bulundu. Mesajda, "Sabah gazetesi foto muhabiri Erkan Koyuncu'nun Galatasaray'ın antrenmanı öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri'nin girişinde talihsiz bir kaza geçirdiğini büyük üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Tedavisi devam eden Erkan Koyuncu'ya acil şifalar dileriz" denildi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Foto Muhabiri Erkan Koyuncu'nun Geçirdiği Kaza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement