Fuhuş Operasyonuna Bir Tutuklama - Son Dakika
Güncel

Fuhuş Operasyonuna Bir Tutuklama

Fuhuş Operasyonuna Bir Tutuklama

Samsun'da günlük kiraya verdikleri 20 evde 15 kadını ölümle tehdit edip fuhuş yaptırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2'si kadın 8 kişiden biri çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

13.04.2016 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da günlük kiraya verdikleri 20 evde 15 kadını ölümle tehdit edip fuhuş yaptırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2'si kadın 8 kişiden biri çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 7 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Samsun'un İlkadım ve Atakum ilçeleri ile İstanbul'daki günlük kiraya verdikleri 20 evde 15 kadını ölümle tehdit edip zorla fuhuş yaptırdıkları iddia edilen 2'si kadın 8 kişi polisin Samsun ve İstanbul'da düzenlediği operasyonla gözaltına alındı. Polisteki işlemleri tamamlanarak fuhuşa aracılık etmek, fuhuşa zorlama, fuhuş için yer temin etmek, ölümle tehdit, 6136 sayılı kanuna muhalefat ve genel güvenliği tehlikeye sokmak suçlarından adliyeye sevk edilen şüphelilerden B.K. (38) ile karısı A.K. (29) savcılık ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Nöbetçi mahkemeye sevk edilen ve çetenin lideri olduğu öne sürülen 31 yaşındaki Ümmet Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi. M.F.Y. (47), T.Y. (29) adlı kadın, M.D. (29), A.K. (36) ve İ.Y. (28) ise nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol altında tutulmak kaydıyla serbest bırakıldı.

- Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fuhuş Operasyonuna Bir Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement