Futbol: Bölgesel Amatör Ligi - Son Dakika
Yerel

Futbol: Bölgesel Amatör Ligi

Futbol: Bölgesel Amatör Ligi

Torulspor Kulübü Başkanı Karabulut: "Hedefimiz, yaptığımız transferlerle sezonu şampiyon olarak tamamlayıp 3. lige çıkmak"

17.07.2014 12:04

Torulspor'da kulüp başkanı Osman Karabulut, geçen sezon Gümüşhane Amatör Ligi'ni şampiyon olarak tamamlayarak Bölgesel Amatör Ligi'ne katılmaya hak kazandıklarını ifade ederek, "Hedefimiz, yaptığımız transferlerle sezonu şampiyon olarak tamamlayıp 3. lige çıkmak" dedi.

Karabulut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezonda 24 sporcudan oluşan bir takım kurmak istediklerini, bu nedenle transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "İlk iş olarak Akçaabat altyapısında yetişen 1. Lig tecrübesi bulunan teknik direktör Olkan Yavruoğlu ile anlaşarak takımımızın başına getirdik" dedi.

İç transferde Bahadır Koç, Ömür Turan, Hakan Boşnak, Serkan Taşkın, Salih Altuntaş, Erne Akgül ve Emrah Üçüncü ile yeniden sözleşme imzaladıklarını anlatan Karabulut, "Torulspor olarak 3. ligi hedeflediğimizden dış transferde çok dikkatli davrandık" dedi.

Karabulut, yeni sezonda iddialı olduklarını anlatarak, şunları kaydetti:

"Maçkaspor'dan Doğukan Bozer, Enes Karadeniz, Savaş Erdil, Yolspor'dan Enes Aslan, Kütahyaspor'dan Murat Şahin, Yomraspor'dan Bayram Yazıcı, Yalıspor'dan Murat Peker, Kelkitspor'dan Muhammet Topuz, Orhangazispor'dan Gürkan Demirci, Arsinspor'dan Yaşar Ağaç, Semih İpek ve Adıyamanspor'dan Çetin Akpolat'ı transfer ettik. Hedefimiz, yaptığımız transferlerle sezonu şampiyon olarak tamamlayıp 3. lige çıkmak" - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Futbol: Bölgesel Amatör Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement