Futbol: Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Yerel

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Bozüyükspor Kulüp Başkanı Özkan: "Bozüyükspor camiası olarak belki de tarihimizin en buhranlı dönemini geçiriyoruz"

26.03.2014 13:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bozüyükspor'un kulüp başkanı Cengiz Özkan, "Bozüyükspor camiası olarak belki de tarihimizin en buhranlı dönemini geçiriyoruz" dedi.

Bozüyük'te faaliyet gösteren iş adamları, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Bozüyükspor yönetimini ziyaret ederek, maddi destekte bulundu.

Bozüyükspor tesislerini ziyaret eden özel bir beton firmasının yetkilileri Bayram Ali Genç ve Pirali Genç, Özkan ile bir süre sohbet ederek, kulübe maddi destekte bulunduklarını bildirdi.

Özkan, burada yaptığı açıklamada, kulübün yaşadığı maddi ve manevi sıkıntılar nedeniyle zor günler geçirdiklerini belirterek, tüm Bozüyüklüleri ve Bozüyük'te faaliyet gösteren iş adamlarını, duyarlı davranmaya davet etti.

Bozüyükspor'un, sabit bir gelirinin olmadığını, federasyon ve iddia gelirlerinin tamamının sigorta ve vergi borçlarından dolayı kesildiğini dile getiren Özkan, şunları kaydetti:

"Bozüyükspor camiası olarak belki de tarihimizin en buhranlı dönemini geçiriyoruz. Kendi imkanlarımızla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Gelirimiz olmadığı gibi bir yandan borç ödüyor, bir yandan da ligde mücadele ediyoruz. Bu zor zamanda her kesimin desteğini bekliyoruz. Sağ olsun, Bozüyük'te iş yapan hazır beton firması yetkilileri Bayram Ali Genç ve Pirali Genç, yanımızda olduklarını göstererek kulübümüze bir miktar maddi yardımda bulundu. Bu duyarlı davranışın, tüm iş adamlarımıza örnek olmasını, herkesten Bozüyük'ün en büyük marka değeri olan Bozüyükspor'u bu zor durumda kulübe yardım etmesini istiyoruz."

Ziyaret sonunda Özkan, iş adamlarına teşekkür etti. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Futbol: Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement