Futbol: Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Yerel

Futbol: Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Tekirova Belediyespor'un golcü oyuncusu Gökhan Aydıngül, takım olarak ligde iddialı olduklarını, sezon sonunda play-off'a kalarak bir üst tura çıkacaklarını söyledi.

06.02.2013 13:30

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Tekirova Belediyespor'un golcü oyuncusu Gökhan Aydıngül, takım olarak ligde iddialı olduklarını, sezon sonunda play-off'a kalarak bir üst tura çıkacaklarını söyledi.

Tekirova Belediyespor'un santraforu Gökhan Aydıngül, lige attığı 13 golle hem takımının hem de ligin en çok gol atan oyuncusu unvanını elinde bulunduruyor. Sezon başı Nazillispor'dan transfer edilen 26 yaşındaki Gökhan Aydıngül, oynadığı takımlarda şampiyonluk yaşamış, tecrübeli bir oyuncu olmasıyla da dikkati çekiyor.

"Ligde hedefi olan bir takımda oynadığım için mutluyum diyen" Aydıngül, takım olarak ligin ikinci yarısında oynadıkları 3 maçı kazandıkları için ayrıca sevinçli olduklarını, ligdeki çıkışlarını diğer maçlarda da sürdürmek istediklerini belirtti.

Tekirova Belediyespor'un bu yıl ligde play-off'lara kalarak bir üst tura çıkacağını iddia eden Aydıngül, "Ligin ikinci yarısında iyi bir seri yakaladık ve şu anda 4. sıradayız. Sezon sonunda ilk 5 içinde olma çabamız devam ediyor. Ligde kalan maçlarımızda da en iyi sonuçları elde ederek plaf-off'a kalıp bir üst tura çıkacağız" diye konuştu.

Hafta sonu deplasmanda Beşikdüzüspor ile karşılaşacaklarını bildiren Aydıngül, bu maçta da gollerine devam edip ligdeki konumlarını sağlamlaştırmak istediklerini kaydetti.

Muhabir: Mehmet Çakmak

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Futbol: Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement