Futbol: Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Yerel

Futbol: Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta Manavgatspor, sahasında Çatalca Spor'a 1-0 yenildi.

10.05.2015 18:48

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta Manavgatspor, sahasında Çatalca Spor'a 1-0 yenildi.

Manavgatspor, ligin son maçında Çatalcaspor'u ağırladı. Evrenseki Stadı'ndaki maçı Gürel Uzuner, Ahmet Karapınar ve Nurettin Dinçer Demir hakem üçlüsü yönetti.

Karşılaşmada, her iki takım da gençlere ilk 11'de yer verdi. Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takım da önemli bir gol pozisyonu üretemezken, ortada geçen maçın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi.

Karşılaşmanın 79'uncu dakikasında Çatalca atağında Oğuz ceza sahasına orta yaptı. Topu rakibine kaptırmak istemeyen Fikret kafa vuruşuyla topu kendi kalesine gönderdi ve Çatalca Spor 1-0 öne geçti.

Maçın 81'inci dakikasında Manavgatspor'dan Emrah Şenol rakibi ile ikili mücadelede sakatlandı. Manavgatspor bu dakikadan sonra oyun değişiklik hakkını bitirdiği için 10 kişiyle mücadele etti. Karşılaşmanın 90'ıncı dakikasında Çatalcaspor'dan Muhammed ikili mücadelede kafasından aldığı darbe ile yaralanarak sakatlandı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca maç Çatalcaspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. Maçın ardından sakatlanan Emrah Şenol ve Muhammed aynı ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Manavgatspor, bu sonuçla ligi 44 puanla kapattı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Futbol: Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement