Futbol: Süper Amatör Lig - Son Dakika
Yerel

Futbol: Süper Amatör Lig

SAKARYA (AA) – Sakarya Süper Amatör Küme takımlarından Sapanca Gençlikspor, yeni sezonun ilk çalışmasını gerçekleştirdi.

22.08.2015 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SAKARYA (AA) – Sakarya Süper Amatör Küme takımlarından Sapanca Gençlikspor, yeni sezonun ilk çalışmasını gerçekleştirdi.

Kırkpınar Merkez Sahada gerçekleştirilen çalışmaya Teknik Direktör Fehmi Kurtuldu, Kaleci Antrenörü Nuri Çelik ve kulüp yöneticileri ve futbolcular katıldı.

Sezona en iyi şekilde hazırlanacaklarını belirten Teknik Direktör Kurtuldu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hedeflerinin Bölgesel Amatör Lige (BAL) çıkmak olduğunu söyledi.

Yapılan ilk idman hakkında bilgiler veren Kurtuldu, "Bu idmanın amacı tanışma ve ön bir çalışma. İdmanımız fazla sürmeyecek yaklaşık 60 dakikalık bir çalışma planladık. Çalışmalarımızın temposu her geçen gün artacak." dedi.

Genel olarak iyi bir kadroya sahip olduklarını ancak 1-2 transfer planladıklarını kaydeden Kurtuldu, şöyle konuştu:

"Hedefimiz Sakarya Futboluna hizmet ve Sapanca Gençlikspor'u Bölgesel Amatör Lige (BAL) çıkarmak. Daha önce yapmış olduğumuz görevimizi burada da yapmaya geldik. Özellikle Sapanca Gençlikspor taraftarlarını, yönetimimizi mutlu edebilmek için ne gerekiyorsa hepsi yapılacaktır. Yapacağımız tüm çalışmalar BAL Ligi'ne çıkmak için olacaktır. Allah nasip ederse sonu güzel olan bir sezona başlayacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Futbol: Süper Amatör Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement