Futbol Turnuvasında Şampiyon Esnafspor - Son Dakika
Yerel

Futbol Turnuvasında Şampiyon Esnafspor

Futbol Turnuvasında Şampiyon Esnafspor

İskilip Kaymakamlığı tarafından kurumlararası birlik beraberlik sağlanması amacıyla organize edilen halı saha futbol turnuvası oynanan final maçı sona erdi.

05.06.2015 17:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İskilip Kaymakamlığı tarafından kurumlararası birlik beraberlik sağlanması amacıyla organize edilen halı saha futbol turnuvası oynanan final maçı sona erdi.

7 Mayıs 2015 tarihinde başlayan ve 20 takımın katıldığı turnuva yaklaşık 1 ay sürdü. 5'er takımlı 4 grup halinde tek devreli lig usulü oynanan maçlar sonucunda gruplarında ilk ikiye giren takımlar çeyrek finale yükseldi. Tek maç elemeli sistemle yapılan çeyrek final ve yarı final müsabakaları sonrası Esnafspor ve Kuzköyspor finale kaldı. Kaymakam Şuayib Gürsoy, Belediye Başkanı Recep Çatma, Garnizon Komutanı Çetin Öcal ve çok sayıda daire amiri, STK temsilcisi ve sporseverlerin katıldığı final müsabakası güzel görüntülere sahne oldu.

Final müsabakasında rakibini 8-3 gibi farklı bir skorla yenen Esnafspor turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuva da ikinci Kuzköy olurken üçüncülük maçında rakibi Muhasebespor'u 8-1 yenen Ebussuudspor üçüncülük kupasını aldı.

Müsabaka sonrası kupa ve madalya töreni yapıldı. Turnuvada oynadığı maçlarda skora bakmaksızın centilmence müsabakalarını tamamlayan Ziraat Bankasına Kaymakam Şuayib Gürsoy tarafından en centilmen takım plaketi verildi. Turnuva üçüncüsü Ebussuud'un kupa ve madalyalarını ise Belediye Başkanı Recep Çatma verdi.

Kupa töreninin ardından kısa bir konuşma yapan belediye başkanı Recep Çatma, "Okuduğum okula kupa vermek benim için hoş bir nostalji sürpriz oldu. Başta şampiyon olmak üzere tüm takımları ve sporseverleri kutluyorum. Sporun birleştirici özelliğine hep beraber şahit olduk. Turnuvanın düzenlemesinde emeği geçen başta kaymakam bey olmak üzere tertip komitesi üyelerine teşekkür ederim" dedi.

İkinci olan Kuzköyspor'un kupasını ilçe Garzizon Komutanı Yarbay Çetin Öcal verirken, turnuvanın şampiyon takımı ise kupasını Kaymakam Gürsoy'un elinden aldı.

Kupa töreni sonrası bir açıklama yapan Kaymakam Gürsoy, "Uzun bir aradan sonra bu kadar yüksek katılımlı ve centilmence, dostça oynanan maçlar kalabalık bir seyirci grubunun olması finalde de adına yakışır bir mücadele ile turnuvanın son bulması hepimizi mutlu etmiştir. Bundan sonra da her yıl bu turnuvayı geleneksel hale getirip yapmayı istiyoruz. Başta şampiyon Esnafspor idareci sporcu ve taraftarları olmak üzere katılan tüm takım sporcularını seyircilerini kutluyorum. Turnuva tertip komitesinde yer alan ve müsabakaların hakemliklerini yapan Beden Eğitimi Öğretmenleri Yaşar Sever, Nihat Armutçu, Ali Candan ve Utku Ulaş Gülbaş'a teşekkür ediyorum. Emeklerinden dolayı da başarı belgesi ile ödüllendiriyorum" diye konuştu.

İskilip Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooparatifi Başkanı İsmet Uslu, turnuvayı düzenlediği için Kaymakam Şuayib Gürsoy'a plaket verdi. Turnuva protokol üyeleri ve sporseverlerin resepsiyonu ile son buldu. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Futbol Turnuvasında Şampiyon Esnafspor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement