Futbolcu Çocukların Rakibi Velileri Oldu - Son Dakika
Güncel

Futbolcu Çocukların Rakibi Velileri Oldu

Futbolcu Çocukların Rakibi Velileri Oldu

Bodrum'da bir futbol okuluna devam eden 8-10 yaş arası çocuklar, hafta sonu antrenmanında yapılan sürprizle velileri ile karşı karşıya geldi.

10.01.2016 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum'da bir futbol okuluna devam eden 8-10 yaş arası çocuklar, hafta sonu antrenmanında yapılan sürprizle velileri ile karşı karşıya geldi. Oynanan maçta çocuklar sahadan 6-4 galip ayrıldı.

Altınordu Bodrum Futbol Okulu yönetimi ve veliler hafta sonu çocuklarına bir sürpriz yaptı. Antrenman için gelen çocuklar kendi aralarında maç yapacaklarını düşünürken rakip olarak karşılarında babalarını buldu. Babalar kadrosuna bir de anne dahil oldu. Veliler 9 kişi çocuklar ise 16 kişi olarak sahaya çıktı. 40 dakika üzerinden oynanan maçta çocuklar sahadan 6-4 galip ayrıldı. İlk başta çocuklara gol atmak istemeyen veliler maçın sonuna doğru atağa geçse de epey bir zorlandılar. Galibiyet sevinci yaşayan küçükler maç sonunda büyükleri ile günün anısına toplu fotoğraf çektirdi. Çocuklardan Çınar Akpınar, "Bu maçı çok sevdim. Çok güzel oldu" dedi.

Altınordu Bodrum Futbol Okulu Antrenörü Kanat Özsert, "Çocuklara sürpriz yapmak istedik. Velilerle önceden planladık. Çocuklar hem spor yaptı hem de eğlendi" dedi.

Mücadelede çocukların kendilerini yorduğunu söyleyen velilerden makine mühendisi Yener Tektaş, yenilselerde güzel bir maç olduğunu söyledi. Mali Müşavir Şule Gürün ise "Burada önemli olan çocukları mutlu ettiğimizi düşünüyorum. Çocuklarımızdan spor yapmalarını, bilimle uğraşmalarını, sanatla ilgilenmelerini istiyoruz ama kendimiz 'Ne kadar rol model oluyoruz' diye de sorgulamak lazım. Ayrıca sporun ailece yapılacak bir şey olduğunu çocuklara daha iyi hissettirebilmek içinde güzel bir gündü" diye konuştu. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Futbolcu Çocukların Rakibi Velileri Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement