Futbolda Küçük Yetenekler Tespit Edilecek - Son Dakika
Yerel

Futbolda Küçük Yetenekler Tespit Edilecek

Kepez Belediyesi, Kepez Kaymakamlığı ve Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan, "Kepez'in Yıldızları" projesi çerçevesinde, futbol alanında yetenekli küçükler seçilecek.

18.11.2015 10:21

Kepez Belediyesi, Kepez Kaymakamlığı ve Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan, "Kepez'in Yıldızları" projesi çerçevesinde, futbol alanında yetenekli küçükler seçilecek.

Kepez Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, yaklaşık iki ay sürecek programda, ilçede bulunan 70 ilköğretim okulunda 2, 3 ve 4'üncü sınıflarda öğrenim gören çocuklar yetenek taramasından geçirilecek.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Türk futboluna altyapı desteği vermek ve sporu sevdirmek için "Kepez'in Yıldızları" projesini başlattıklarını ve proje ile okullarda öğrencilerin sportif yeteneklerinin keşfedilmesinin hedeflendiğini kaydetti.

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Futbol Şube Genel ve Proje Koordinatörü Şakir Filiz de geçen yıl başlatılan uygulamanın ülke genelinde yankı bulduğunu belirterek, "Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yapmış olduğumuz projeyi örnek projeler sırasına aldı ve bu yıl başlatacağı Türk futbolunun kalkınması için uygulanacak 4 projenin arasında yer alıyor" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Futbolda Küçük Yetenekler Tespit Edilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement