Futsal Takımları Kartepe Belediyesi'nden Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Futsal Takımları Kartepe Belediyesi'nden Uğurlandı

Pakmaya Ortaokulu ile Pakmaya Muzaffer İncekara Ortaokulu takımları, 5-8 Mart tarihleri arasında Edirne'de düzenlenecek Grup müsabakalarına Kartepe Belediyesi önünden uğurlandı.

04.03.2015 12:20

İlimizde yapılan okullar arası Yıldız Erkekler ve Kızlar Futsal'da Kocaeli ikincisi olan Pakmaya Ortaokulu ile Pakmaya Muzaffer İncekara Ortaokulu takımları, 5-8 Mart tarihleri arasında Edirne'de düzenlenecek Grup müsabakalarına Kartepe Belediyesi önünden uğurlandı. İlçemizi ve ilimizi temsil edecek takımları Belediye Başkanı Üzülmez adına yolcu eden Sportif Koordinatör Faruk Sarman, öğrencilere bölge maçlarında başarı dileklerini iletti.

Okul takımları düzeyinde sportif başarıları ile ilimizi ve ilçemizi temsil etme hakkı kazanan Yıldız Erkekler Futsal ikincisi Pakmaya Ortaokulu ile Yıldız Kızlar Futsal ikincisi Pakmaya Muzaffer İncekara Ortaokul takımları başarılarına yenilerini eklemek adına Edirne'deki grup maçları için gerekli ulaşım ve konaklama desteğini sağlayan Kartepe Belediyesi'ne teşekkür etti.

Eğitmenleri ve okul idarecileri nezaretinde toplam 33 sporcu ile yıldız kızlar ve erkekler futsal bölge maçlarında ilimizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil etme hedefinde olan Kartepe'nin başarılı okul takımları, Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'e yeni kupa ve madalyalar ile dönme sözü verdiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Futsal Takımları Kartepe Belediyesi'nden Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement