G.saray'ın Cevabı Gecikmedi! - Son Dakika
Spor

G.saray'ın Cevabı Gecikmedi!

G.saray\'ın Cevabı Gecikmedi!

Galatasaray Kulübü, gün içinde Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'ın yaptığı açıklamalarda resmi siteden cevap verdi.

11.04.2014 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, gün içinde Galatasaray başkanı Ünal Aysal'ın 'Tüm kurumlar Fenerbahçe için çalışıyor' açıklamasına cevap vermişti.

Galatasaray kulübü de Aziz Yıldırım'ın bu açıklamalarına cevap niteliği taşıyan bir açıklamayı resmi sitesinden yayınladı.

İşte o açıklama:

Galatasaray Spor Kulübü'nün dün yaptığı; ldquo;kulüp yönetimlerinin sorumsuz açıklamalarının, Türk sporunu tehlikeye sürükleyeceği rdquo; yolundaki haklı uyarıya karşı, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın verdiği sözde yanıt; sorumluluktan, ciddiyetten ve gerçeklerden uzaktır.

Aylardır, çeşitli platformlarda, sürekli olarak dile getirilen ve hemen tamamının Yıldırım ve ekibi tarafından üretilip servis edildiği bilinen; kasıtlı, hayal ürünü ve yanlışlığı kanıtlanmış ve bir kere daha tekrar edilmekten ibaret iftira ve iddialara cevap verme gereğini bile duymuyoruz.

Galatasaray Kulübü Başkanı'nın camialarla sorunu yoktur ve dün yaptığı açıklamanın da, camiayla değil; aksine o camianın büyüklüğünün arkasına sığınan küçük bir ekiple ilgili olduğu sağduyulu kamuoyu tarafından anlaşılmıştır.

Galatasaray Spor Kulübü'nün de, Başkanı Sayın Ünal Aysal'ın da; Atatürk'le ilgili duruşunu, saygısını ve sevgisini sorgulamak kimsenin haddine değildir.

Ünal Aysal; ldquo;O rdquo;nun mirasına ve değerlerine, ldquo;l acirc;f rdquo;la değil, gerçek anlamda sahip çıkan ve Mustafa Kemal Atatürk'ün bayrağını dünya gönderine çeken Galatasaray'ın başkanıdır.

Kaynak: Goal.Com

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement