Galatasaray Başkanı Aysal: Kötü Günler Geçecek - Son Dakika
Spor

Galatasaray Başkanı Aysal: Kötü Günler Geçecek

Galatasaray Başkanı Aysal: Kötü Günler Geçecek

Galatasaray Başkanı Aysal, son dönemdeki krizle ilgili açıklama yaptı, "Ara sıra yağmur yağar, bulutlar gelir, bunlar önemli değil." dedi.

26.03.2014 23:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Kürek Şubesi Küçükçekmece Tesisleri'nde yapımı tamamlanan kamp merkezinin açılışında konuştu. Kötü günler geçiren kulübe moral veren Aysal, tüm camiaya mesaj vardi. Galatasaray'ın güzel bir gün yaşadığını kaydeden Aysal şu ifadeleri kullandı:

"ARA SIRA YAĞMUR YAĞAR..."

"Galatasaray her zaman güzel günler yaşar. Ara sıra yağmur yağar, bulutlar gelir, bunlar önemli değildir. Galatasaray'ın 365 gününün asgari 300 günü güzel havalarda geçer. Bu tesis de bunun en güzel göstergelerinden biridir.

"ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"

Bu beraberliğin getirdiği gücü ruhlarımızda ve kalplerimizde taşıyarak, en yürekli halimizle bütün yarışmalara aynı güçle, aynı heyecanla, bundan evvel olduğu gibi bundan sonra da katılacağız. Başarılı olabilmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız"

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaray Başkanı Aysal: Kötü Günler Geçecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • kolpa: sen çok büyük bir başkansın.....lütfen futbolcu hediyesi yap ki..borçlu devretmeyelim...başarı gelirse...para da gelir...öz kayneklerıyla yapmaya çalışma lüfen...zaman kaybına sabımız yok......bu yaşlardaki sizin için oligarklar için kulüp pahalı ve eğlenceli bir oyuncaktır.....kefenin cebi yok...GALATASARAYA HARCAYIN....adrınalın sizin ömrünüzü uzatacaktır.....en sonunda da galatasarayda ölümsüzleştirecektir....sizi seviyoruz....luca yı getirin....drogbayı gönderin...selçuğun yanına popıler bir oyunkurucu ortasaha,burağın yanına popıler bir golcü....sadece 2 transfer yeter....abdurahim albyrağı floryadan tek sorumlu yapın.....sizde danışmanlarla gazetelere demeç verin lütfen...cümleler ve kelimeler yanlış anlaşaılabiliyor....biz sizi çok seviyoruz.... 2 2 Yanıtla

Advertisement