Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat: Göktürk Ural Önce Bize Gelmeliydi - Son Dakika
Spor

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat: Göktürk Ural Önce Bize Gelmeliydi

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, Galatasaray olağan divan kurulunda Ergin Ataman'ın basketbolcu Göktürk Ural'a tokat atması konusunu amlattı.

23.02.2015 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın olağan divan kurulunda konuşan başkan Duygun Yarsuvat, Ergin Ataman ve Göktürk Ural arasındaki tokat olayıyla ilgili konuştu.

Galatasaray Spor Kulübü başkanı Duygun Yarsuvat, olayı şu sözlerle açıkladı.

"Hepinizin bildiği üzere basketbol takımımızda bir tokat olayı yaşanmıştır. Basketbol takımımızın antrenörü, 19 yaşında bir çocuğa tokat atmış. Bu olay bize gelmeden önce bu çocuğun babası oğlunu da alıp Hürriyet gazeteine gitmiş. Can Topsakal bizi bundan haberdar etti. O sırada Ebru Hanım bilgisayar başındaydı ve 'Ooo! Haber Hürriyet gazetesinde çıkmış' dedi. Yani pazartesi saat 19'da bu haber çıkmış. Arkasından TBF'ye şikayette bulunulmuş. Artık bizim yapacağımız hiçbir şey yok."

"Her zaman şunu söylerim. Bir üniversite öğrencisinin 19 yaşındaki bir gencin velisi olmaz. Bu çocuk gazeteye federasyona gitmeden bize gelmeliydi. Demek ki bizi, kulüp yönetimini kaale almıyor ve istediğimi yaparım diyor. Hemen ertesi gün antrenörümüz savunma vermeye TBF'ye gitti. Yapacak bir şeyimiz yok. Ama buna rağmen ben antrenörümüzle görüştüm. Sabah bir yemek yedik ve olayı ondan dinledim. Öbür genci dinlemedim çünkü gelmedi."

Hocamız bana son oynanan maçta oyuncunun bir kasılma yaşadığını, topu tutamadığını, dribbling yapamadığını görünce oyundan aldığını ve araya girince de soyunma odasında kendisine 'Neden böyle yapıyorsun oğlum' diyerek sorduğunu, sonra da uyandırmak için bir tokat attığını söyledi. Aranızda spor yapanlar bilir. Böyle bir genç oyuncu kalkıp şikayet edip, kendi başına hareket ediyorsa kalkıp benim hiçbir şey yapmamam lazım. Zaten şikayet yapılmış ve biz beklemek zorunda kaldık"

Türkiye'nin ve Avrupa'nın en önemli koçlarından biri olan Ataman'ı, 30 bin, 50 bin TL gibi paralarla cezalandırmam. Ben Ergin Ataman'a ceza vermem. Ben gidiyorum, yeni gelen yönetim ne karar verir bilemem, beni ilgilendirmez" dedi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat: Göktürk Ural Önce Bize Gelmeliydi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement