Galatasaray'da 4 Futbolcu Sivas Maçında Yok - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da 4 Futbolcu Sivas Maçında Yok

Galatasaray\'da 4 Futbolcu Sivas Maçında Yok

Galatasaray'da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Sivasspor maçı kadrosuna Sneijder, Muslera, Burak Yılmaz ve Selçuk İnan gibi isimleri almadı.

18.05.2015 14:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yarın Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivasspor ile oynayacak olan Galatasaray'ın kadrosu belli oldu. Yarın Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Sivasspor ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'ın kadrosu belli oldu. Hamza Hamzaoğlu, kadroya Sneijder, Muslera, Burak Yılmaz ve Selçuk İnan gibi isimleri almadı.

İŞTE GALATASARAY'DAN YAPILAN AÇIKLAMA

Galatasaray'ın resmi internet sitesinden şu açıklama yapıldı: "Galatasaray Futbol Takımı, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Medicana Sivasspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla tamamladı.

Takımımız, bu akşam saat 17.30'da Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçuşla Sivas'a hareket ederek karşılaşma için kampa girecek.

Galatasaray'ın Medicana Sivasspor maçı kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor: Sinan Bolat, Eray İşcan - Alex Telles, Hakan Balta, Semih Kaya, Koray Günter, Sabri Sarıoğlu, Tarık Çamdal - Blerim Dzemaili, Aydın Yılmaz, Bruma, Yasin Öztekin, Olcan Adın, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak - Umut Bulut, Sinan Gümüş, Goran Pandev

Galatasaray ile Medicana Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında yarın akşam saat 20.30'da Sivas 4 Eylül Stadı'nda karşılaşacak. Takımımız, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'daki mücadeleyi Sabri Sarıoğlu, Felipe Melo, Wesley Sneijder ve Selçuk İnan'ın golleriyle 4-1 kazanmıştı."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaray'da 4 Futbolcu Sivas Maçında Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • GSLI: İnşallah Gatasaray, Beşiktaş ı yenip şampiyonluğunu garantiler. 11 3 Yanıtla
  • Cilgin aslan: Aslan bir pence atar hem kanaryanin Hemde kartalin cigerlerini soker atar o kadar cim Bom 9 2 Yanıtla
  • gözlük: galatasaray 4 futbolcu eksik çıksa nolur 14 futbolcuyla sahaya çıksa nolur. hakem yabancı olsun o zaman 4 ü görürsünüz. acı fakat gerçek bu gaLATASARAY 4 AYRI HAMAMDA 40 KEZ ABDEST ALSIN TÖVBE etsin yine aklanmaz. 0 11 Yanıtla
  • oguz: gs maçındaki kaleciye laf söyleyenler fenerin maçında eski fenerli isminde hayır olmayan şike davalarında adı geçen vedersonun taca çıkan topu ortaya servis yapmasına neden hiç yorum yapmazlar 6 1 Yanıtla

Advertisement