Galatasaray'da Aday Bolluğu - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Aday Bolluğu

Galatasaray\'da Aday Bolluğu

Galatasaray'da sportif direktör arayışları sürerken bu koltuk için birçok aday var.

15.11.2013 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'da çalıştığı dönemde tek başına Florya'nın patronu olan Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlüğe getirilen Roberto Mancini'nin sadece teknik direktörlükle alakalı konularla ilgileneceğini deklare etmesinin ardından Sarı Kırmızılı kulübün CEO'su Lutfi Arıboğan'ın tek sorumlu olduğu Florya'ya şimdi de sportif direktör olarak gelecek üçüncü isim için arayışlar sürüyor. Adı bu görev için geçen Bülent Korkmaz'ın isminin artık telaffuz edilmemesi dikkat çekiyor.

5 aday var, öne çıkan isim Denizli

Bugün gazetelerin spor sayfalarında bu koltuğa aday farklı isimler yer aldı. Bu adaylar arasında en çok ses getirecek isim Mustafa Denizli... Fotomaç gazetesi başkan Ünal Aysal'ın tecrübeli teknik adamla bir süredir iletişimde olduğunu ve taraflar arasında yapılan görüşmelerde çalışma şekli ile yetkiler üzerinde durulduğu belirtti. Aysal'ın altyapıdan A Takıma kadar tüm futbol şubesinin sorumluluğunu vereceği Mustafa Denizli ile yaptığı anlaşmaya yakın zamanda duyuracağı iddia edildi.

Diğer adaylar Avcı, Çobanoğlu, Tanman ve Keser

Akşam gazetesinde Yasemin Akbulut imzasıyla yer alan haberde A Milli Takım teknik direktörü Abdullah Avcı'nın bu görev için en büyük aday olduğu ifade edilirken, genç çalıştırıcının da kendisine yapılan teklife sıcak baktığı belirtildi.

Haberde Sarı Kırmızılı yönetimin Salı günü yapacağı toplantıda sportif direktörün kim olacağına karar vereceği ve bunu kamuoyuyla paylaşacağı iddia edilirken, Star gazetesi de Lutfi Arıboğan'ın TFF'de birlikte çalıştığı Abdullah Avcı ve Can Çobanoğlu'ndan birisiyle yeniden çalışmak istediğini okuyucularına duyurdu. Haberde ayrıca ilk olarak Mustafa Denizli ve Bülent Korkmaz isimlerini masaya yatıran Galatasray yönetiminin bu iki isimden vazgeçtiği detayına yer verildi.

Hürriyet gazetesiyse başkan Ünal Aysal'ın sportif direktörlük görevi için Sarı Kırmızılı formayı terletmiş ve futbolculara ağabeylik de yapabilecek bir ismi düşündüğü detayına yer verdiği haberinde bu koltuk için Erdal Keser'in favori olduğunu belirtirken, alternatif ismiyse yine Lutfi Arıboğan ile bir dönem TFF'de birlikte çalışan Cüneyt Tanman olarak okuyucularına duyurdu.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Galatasaray'da Aday Bolluğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement