Galatasaray'da Mali İşler Direktörlüğü Krizi - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Mali İşler Direktörlüğü Krizi

Galatasaray\'da Mali İşler Direktörlüğü Krizi

Mali İşler Direktörü Sedef Hacısalihoğlu’nun işine son veren sarı-kırmızılılar ilk olarak UEFA’dan gelen 200 bin euroluk ceza şokuyla sarsıldı.

21.05.2014 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA’nın, Finansal Fair Play kapsamında verdiği 200 bin euroluk cezanın ardından Hajrovic’in de kendisine tek kuruş ödeme yapılmamasını gerekçe gösterip kaçması Galatasaray’da gözleri mali konularla ilgili birime çevirdi.

Sarı-kırmızılı kulüpte yaşanan 'avukat' skandalının ardından 2 ay önceki operasyonda da üst düzey yöneticilerin görevine son verilmiş ve özellikle bu isimler arasında yer alan Mali İşler Direktörü Sedef Hacısalihoğlu’yla yolların ayrılması tepki toplamıştı.

Aynı dalgada Stadyum ve Tesis Operasyonları Direktörü Yıldırım Ören, Mali İşler ve Kurumsal Hizmetler Direktörü Kadri Çıtmacı, İnsan Kaynakları ve İdari İşler Müdürü Hülya Tekin’in işlerine son verilmişti.

Dört isim içinde en eski profesyonel olan Sedef Hacısalihoğlu’nun görevden alınması diğer isimlere göre daha çok tepki toplamıştı. Galatasaray’da son dönemde yaşananlar ise bu operasyonun faturası olarak gösteriyor. Çünkü Sedef Hacısalihoğlu alanında son derece uzman ve başarılı bir isim olarak gösteriliyordu.

Milliyet Gazetesi'nden Nevzat Dindar'ın haberine göre; kulüpte Hacısalihoğlu’nun gitmesiyle beraber mali konulardaki hassas noktaları takip edecek ve gerektiğinde uyarılarda bulunacak bir ismin bünyeden uzaklaşmasının acı sonuçlar doğurduğu ifade ediliyor.

Hajrovic krizinin patlak vermesi de buna bağlanıyor. Sedef Hacısalihoğlu’nun görevde kalması durumunda ödemelerde yaşanabilecek sorunların nelere sebep olabileceğiyle ilgili tehlikeyi önceden görebileceği kaydediliyor.

Resmi yazılar geri döndü

Bu arada Galatasaray Kulübü’nün son dönemde Türkiye Futbol Federasyonu, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ve Spor Toto Teşkilatı gibi önemli kurum ve kuruluşlarla yaptığı resmi yazışmalarda ciddi sorunlar yaşandığı ortaya çıktı. Kulüp tarafından gönderilen belgelerdeki eksiklerin karşı tarafın uyarıları üzerine birçok kez düzeltildiği ifade edildi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaray'da Mali İşler Direktörlüğü Krizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement