Galatasaray'dan Soma Açıklaması - Son Dakika
Spor

Galatasaray'dan Soma Açıklaması

Galatasaray\'dan Soma Açıklaması

Sarı kırmızılı kulüp, maç hasılatıyla ilgili anlaşmazlıkların giderildiğini ve kendilerine düşen payın Soma'ya gönderildiğini belirtti.

27.02.2015 18:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Kulübü, Soma faciasında yaşamanı yitirenlerin ailelerine yardım amacıyla Atletico Madrid ile oynadığı dostluk maçının hasılatından sarı kırmızılı kulübe düşen payın Soma Kaymakamlığı'na ulaştırıldığını duyurdu.

Geçtiğimiz haftalarda sarı kırmızılı kulübün maçtan elde ettiği geliri ihtiyacı olan ailelere halen ulaştırmadığı yönünde çeşitli haberler çıkmıştı. Bu konu hakkında anlaşmazlıkların giderildiğini belirtilirek, 453.200,24 TL'nin ilgili merciilere iletildiğini ifade edildi.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Soma faciasında yaşamını yitirenlerin ailelerine yardım amacıyla Galatasaray ile Atletico Madrid arasında İspanya Ligi’nin LFP World Challenge programı çerçevesinde oynanan maça ilişkin anlaşmazlık giderilerek, maçtan Kulübümüzün payına düşen net hasılat olan 453.220,24 TL, hayatını kaybeden madencilerimizin ailelerine ulaştırılmak üzere Soma Kaymakamlığı'na ulaştırılmıştır."

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Galatasaray'dan Soma Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement