Galatasaray'ı Bekleyen Büyük Tehlike! - Son Dakika
Spor

Galatasaray'ı Bekleyen Büyük Tehlike!

Galatasaray\'ı Bekleyen Büyük Tehlike!

Fenerbahçe karşısında 90 dakika boyunca tek kale oynayan Galatasaray, 90+1'de Josef de Souza'nın kafa golüyle sahadan mağlubiyetle ayrıldı ve Şampiyonlar Ligi şansını tüketti. Avrupa tehlikesi yaşayan Galatasaray'ın, 5. Trabzonspor'la arasındaki puan farkı da 2'ye indi!

24.04.2017 11:10

BaşkanDursun Özbek'le birlikte derbilere hasret kalan Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'ye, hem de kazanmak zorunda olduğu maçta 1-0 yenildi.

TT Arena'daki karşılaşmaya hızlı başlayan sarı-kırmızılılar, 90 dakika tek kale oynadığı karşılaşmanın uzatmalarında yıkıldı.

90+1'de Şener'in ortasına iyi yükselen Kanarya'nın Brezilyalı yıldızı Josef de Souza, skoru belirledi ve Galatasaray'ı adeta ateşe attı. Böylece ligin bitimine 6 hafta kala Şampiyonlar Ligi şansı iyice azalan Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'ne katılamama tehlikesi ile de karşı karşıya. Çünkü Süper Lig'de 4. sırada yer alan Galatasaray'ın, 2 puan geriden gelen Trabzon takip ediyor.

Galatasaray 5. olur ve Fenerbahçe ligi 3. sırada bitirip kupayı alamazsa, sarı-kırmızılılar bir sezonu daha Avrupa'sız geçirebilir.

Aslan ayrıca 6 yıl sonra ilk kez sezonu derbi galibiyeti alamadan bitiriyor.

(Sözcü)

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Galatasaray'ı Bekleyen Büyük Tehlike! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement