Galatasaray'lı Eski Hocadan Flaş Sözler: Fenerbahçe'yi Şampiyon Yapardım! - Son Dakika
Spor

Galatasaray'lı Eski Hocadan Flaş Sözler: Fenerbahçe'yi Şampiyon Yapardım!

Galatasaray\'lı Eski Hocadan Flaş Sözler: Fenerbahçe\'yi Şampiyon Yapardım!

Osmanlıspor'un yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, bomba açıklamalarda bulundu. Hamzaoğlu, "Sezon başında Fenerbahçe'yi çalıştırsaydım şampiyon yapardım" diyerek çarpıcı sözler söyledi.

28.03.2017 14:20

Hamza Hamzaoğlu... Osmanlıspor'un yeni hocası… Malatya, Eyüp ve Denizlispor ile başlayan teknik adamlığını Akhisar Belediye'deki başarısıyla taçlandırarak sempati kazanan, Milli Takım'da Fatih Terim'in yardımcılığından futbolcusu olduğu Galatasaray'ın başına geçen bir kariyer zirvesi, o ki bu zirvede kolay kolay herkese nasip olmayacak "4. YILDIZ". ve 3 kupa ile gönülden bağlı olduğu Galatasaray'da zirveyi de dibi de gören bir değer Hamzaoğlu. Bursa macerası sonrası Osmanlıspor'da yeni sayfa açan hocaya bir dokunduk, içi dolu, beyin fırtınası bulduk... Kimi zaman iddialı kimi zaman duygulu kimi zaman sitem dolu ve biraz da dokunaklı... Buyrun Hamza Hamzaoğlu ile okumaya doyamayacağınız sohbetimize...

Bu ülkede tabuları yıkmak çok zor

" Fenerbahçe'den teklif gelse, çalışır mıydım? Teknik adam kimliğimle her takımda çalışırım, bu manada eksiğimin olduğunu düşünmüyorum. Ancak şu an için Fenerbahçe'de çalışmam çok zor, çünkü bu ülkede tabuları yıkmak kolay değil. Bunu bir Mustafa Hoca (Denizli üç büyüğü de çalıştırdı), bir de Şenol Hoca başardı. Trabzon'da efsane iken Beşiktaş'ın başına geçti ve şimdi tarihi başarılara imza atıyor. Allah yolunu açık etsin. Kulüpler arasında rekabet olmalı ama asıl rekabet uluslararası alanda yaşanmalı. Sezon başında Fenerbahçe'yi çalıştırsam şampiyon yapardım, diye düşünüyorum çünkü kadrosu çok iyi; Volkan Demirel, Robin Van Persie, Sow, Emenike, Alper, Mehmet Topal, Volkan Şen, Salih hepsi çok değerli. Bu yıldızlar iyi yönetilebilseydi, Fenerbahçe çok daha iyi konumda olurdu.

Kaynak: Türkiye

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Galatasaray'lı Eski Hocadan Flaş Sözler: Fenerbahçe'yi Şampiyon Yapardım! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement