Galatasaraylı Yöneticiler: Tudor'un Adem Büyük ile İlgili Talebi Olmadı - Son Dakika
Spor

Galatasaraylı Yöneticiler: Tudor'un Adem Büyük ile İlgili Talebi Olmadı

Galatasaraylı yöneticiler, basında çıkan Adem Büyük için girişimlerin olduğu iddiası için, "Igor Tudor'un Adem Büyük için bir talebi olmadı." dedi.

14.03.2017 22:30  Güncelleme: 23:19

Galatasaray, Adem Büyük'ü istiyor mu? Galatasaray yönetimi bugün çok konuşulan transfer iddiası hakkında açıklamalarda bulundu.

"TUDOR'UN TALEBİ OLMADI"

Sarı kırmızılı yöneticiler, "Tudor ile önümüzdeki senenin planlaması hakkında henüz bir görüşme yapmadık. Ne Adem Büyük ne de başka bir futbolcu ile alakalı hocamız Tudor'un bizden bir talebi olmadı. Tudor ile transfer ve takım hakkındaki planlamayı önümüzdeki hafta Milli takım arasında konuşacağız." sözlerini sarf etti.

YEDEK İÇİN ADEM BÜYÜK

Sabah Gazetesi, teknik direktör Igor Tudor'un yedek kulübesi için düşündüğü forvet alternatifinin Kasımpaşa'nın yıldızı Adem Büyük olduğunu iddia etmişti. Karabükspor'u çalıştırdığı dönemde Adem'i takibe alan teknik direktör Tudor'un, yeni sezon planlamasında Kasımpaşalı futbolcuyu listenin bir numarasına yazdığı kaydedildi.

Hücum hattında, ileri üçlüde göbekte ve iki kanatta görev yapabilen Adem Büyük'ün kulübüyle olan sözleşmesi 2018'de bitiyor. Galatasaray'ın Donk ve Eren Derdiyok transferlerinde iyi ilişkiler kurduğu Kasımpaşa ile sezon sonu Adem için masaya oturacağı öne sürüldü.

Galatasaraylı Yöneticiler: Tudor\'un Adem Büyük ile İlgili Talebi Olmadı
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Galatasaraylı Yöneticiler: Tudor'un Adem Büyük ile İlgili Talebi Olmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement