Galatasaray Odeabank'ın Avrupa Şampiyonluğu - Son Dakika
Spor

Galatasaray Odeabank'ın Avrupa Şampiyonluğu

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, FIBA Avrupa Ligi'nde şampiyon olan Galatasaray Odeabank Kadın Basketbol Takımı'nı kutladı Bakan Kılıç: "Kadın basketbolunda Avrupa'nın en büyük kupasını ülkemize getiren Galatasaray Odeabank'ı ve bu başarıda emeği geçen herkesi tüm kalbimle tebrik ediyorum" "Bu mutluluğu.

13.04.2014 18:37

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Rusya'nın Ekaterinburg kentinde düzenlenen FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan Galatasaray Odeabank ile ikinci olan Fenerbahçe kadın basketbol takımlarını kutladı.

Bakan Kılıç, yayımladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bugün, Türk basketbol tarihi açısından hepimiz için oldukça gururlu bir gün. Öncelikle, böylesine önemli bir başarıya imza atan iki güzide kulübümüze de milletimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum.

Kadın basketbolunda Avrupa'nın en büyük kupasını ülkemize getiren Galatasaray Odeabank'ın oyuncularını, teknik ekibini ve bu başarıda emeği geçen herkesi tüm kalbimle tebrik ediyorum. Ayrıca, bu mutluluğu bize yaşatan ve final mücadelesinde iki Türk takımını izlememize vesilen olan Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nı da içtenlikle kutlarım.

Şunu net bir şekilde vurgulamak isterim ki bugün, iki Türk takımının final mücadelesinde kazanan Türk sporu oldu. Bu başarının, yarınların Türkiye'si adına da büyük önem taşıdığı kanaatindeyim. Ümit ediyorum ki Türk takımları ve sporcularımız, uluslararası arenada böylesine önemli başarılara imza atmaya devam edecek." - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Galatasaray Odeabank'ın Avrupa Şampiyonluğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement