Galatasaray Taraftarı Bilet Fiyatına İsyan Etti - Son Dakika
Spor

Galatasaray Taraftarı Bilet Fiyatına İsyan Etti

Maraton tribünü bilet fiyatının 50 lira, açık kale arkası ve misafir tribününün 800 lira olarak belirlenmesine sarı-kırmızılılar isyan etti.

15.04.2014 11:36  Güncelleme: 12:20

Bursaspor'un, yarın saat 20: 00'da Galatasaray ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında, misafir tribün bilet fiyatlarını 800 TL olarak belirlemesi sarı-kırmızılı taraftarları isyan ettirdi.

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN TEPKİ

Yeşil-beyazlı kulüp, maraton tribün bilet fiyatlarını 50 TL olarak belirlerken, misafir tribün fiyatlarını 800 TL yapması tepkiye neden oldu. Maça gitmek için hazırlık yapan Galatasaray taraftarları bu fiyata twitter üzerinden tepki gösterdi.

KOMBİNE FİYATINA BİLET

Bu fiyata birçok takımın kombine sattığını söyleyen taraftarlar, sosyal medya üzerinden üzerinden Bursaspor'a mesaj göndererek tepkilerini dile getirdi.

İşte o mesajlardan bazıları:

"800 TL bilet mi olurmuş. Bu kafayla Bursaspor 1 sene içinde Barcelona'dan zengin olur." "800 TL bilet parası isteyen Bursaspor'a birisi hatırlatsın, bu ülkede bu paraya futbolcu bonservis bedeli ödeniyor." ?"Bursaspor'un bilet konusundaki bu tavrı Galatasaray ve taraftarlarından korktuğunun büyük bir göstergesi. Yazıklar olsun." "Bursaspor deplasman tribünü biletlerini 800 TL olarak belirlemiş. Ne oluyoruz yahu? CL logosundaki 8 yıldızdan biri biz değiliz, bunlar sanki. 800 TL bir işçinin bir aylık maaşı." "Düşün, 1 ay çalışıyorsun maaşını alıyorsun, Bursaspor-Galatasaray maçına gidiyorsun, paran bitiyor!" "1995 model Murat 131'im var. Kale arkası tribün bileti ile takas yapar mısınız?" 

BURSASPOR'DAN BİLET AÇIKLAMASI

Bursaspor Kulübü Başkanı Erkan Körüstan, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında yarın oynanacak Bursaspor-Galatasaray maçının bilet fiyatlarına ilişkin, "Bu sezon aldığımız cezalar nedeniyle hasılattan çok yoksun kaldık. Bunu çıkarmamız lazımdı" dedi.

Körüstan, Galatasaray ile oynayacakları karşılamada yönetim kurulu olarak açık kale arkası ve misafir takım tribününün bilet fiyatlarını, 800 lira olarak belirlediklerini hatırlattı.

Bunun altında bir şey aranmaması gerektiğini belirten Körüstan, "Sadece Galatasaray taraftarlarına özel bir uygulama değil. Bursaspor taraftarlarına da aynı fiyat uygulanıyor. Bu sezon aldığımız cezalar nedeniyle hasılattan çok yoksun kaldık. Bunu çıkarmamız lazımdı. Yönetim kurulu olarak böyle bir karar aldık. Bundan daha fazla da bir açıklama yapmak istemiyorum" diye konuştu.

Galatasaray Taraftarı Bilet Fiyatına İsyan Etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray Taraftarı Bilet Fiyatına İsyan Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • dart: aslanlar gibi 800 liraya 3-4 gün yaz tatili yaparsın ... enayi olan gider :) 24 2 Yanıtla
  • ahmet ağan: o değilde sezonun zararını Galatasaray taraftarından niye çıkarıyon zanneden de tüm galatasaraylılar iş adamı zengin 10 2 Yanıtla

Advertisement