Galatasaray, Tarkan Serbest İçin Devre Arasında Girişimde Bulunacak - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Tarkan Serbest İçin Devre Arasında Girişimde Bulunacak

Galatasaray, oyun stiliyle Tolga Ciğerci'yi andıran Austria Wien'de forma giyen Tarkan Serbest için devre arasında teklif yapacak.

23.10.2016 15:57  Güncelleme: 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaz transfer döneminde Alman ekibi Hertha Berlin'den kadrosuna kattığı Tolga Ciğerci'den iyi verim alan Galatasaray'da bir gurbetçi orta saha oyuncusu daha radara takıldı. Fotomaç'ta yer alan habere göre stiliyle Tolga'yı andıran Austria Wien'in 22 yaşındaki genç oyuncusu Tarkan Serbest'i Jan Olde Riekerink, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde izlediği Roma - Austria Wien maçında çok beğendi.

SEZON SONUNDA SÖZLEŞMESİ BİTECEK

Sarı-kırmızılı kulübün scout ekibinin de izlemeye aldığı genç oyuncu için devre arasında girişimde bulunulacağı belirtildi. Avusturya ekibiyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan genç oyuncu, 22 resmi maça çıkarken, 2 gol ve 1 asistlik katkı sağladı.

SİNAN GÜMÜŞ DE GELMİŞTİ

Avusturya 21 Yaş Altı Milli Takımı'nın da formasını 7 kez terleten Serbest, altyapısından yetiştiği Wien'de 2014 yılından beri A Takım seviyesinde forma giyiyor. Son dönemde kadrosuna dahil ettiği genç gurbetçilerden önemli katkılar alan sarı-kırmızılı ekip, iki sezon önce transfer ettiği Sinan Gümüş'ü de kısa sürede potansiyelli yıldızlar arasına kazandırdı.

Galatasaray, Tarkan Serbest İçin Devre Arasında Girişimde Bulunacak

Son Dakika Spor Galatasaray, Tarkan Serbest İçin Devre Arasında Girişimde Bulunacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement