Galatasaray, Torku Konyaspor ile 0-0 Berabere Kaldı - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Torku Konyaspor ile 0-0 Berabere Kaldı

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 20. hafta mücadelesinde sahasında Torku Konyaspor ile golsüz berabere kaldı.

06.02.2016 21:00  Güncelleme: 21:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig 2015 - 2016 Hasan Doğan Sezonu'nun 20. haftasında Galatasaray, Torku Konyaspor'u ağırladı. Karşılaşmada iki takımın çabası da gol getirmeyince mücadele başladığı gibi golsüz berabere tamamlandı.

BURAK YILMAZ TRİBÜNDEN İZLEDİ

Çin'in Beijing Guoan takımına transfer olması beklenen sarı kırmızılı futbolcu Burak Yılmaz, karşılaşmayı tribünden takip etti.

GALATASARAY ÇOK ÖNEMLİ 2 PUAN KAYBETTİ

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanan maçta hakem Bülent Yıldırım düdük çalarken, ev sahibi Galatasaray, zirve yarışında çok önemli 2 puan daha kaybetti.

Üst sıralar için mücadele eden konuk Torku Konyaspor ise zorlu Galatasaray deplasmanından bir puan çıkararak iddiasını sürdürdü.

Bu sonuçla Galatasaray, puanını 34 yaparak averajla 3. sıradaki yerini korudu. Konuk Torku Konyaspor ise 33 puan ve averajla 5. sırada kaldı.

MAÇTAN DAKİKALAR

52. dakikada Alban Meha'nın ceza sahası yayının hemen dışından çektiği şutta top kaleci Fernando Muslera'da kaldı.

63. dakikada Lukas Podolski'nin pası ile penaltı noktasının hafif sol çaprazında topla buluşan Selçuk İnan'ın çektiği şut kaleci Serkan Kırıntılı'yı geçti ancak çizgi üzerinde Jagos Vukovic bu şuta müdahale ederek topun ağlarla buluşmasını engelledi.

64. dakikada Ryan Donk'un pası ile ceza sahası içerisinde sol çaprazda topla buluşan Wesley Sneijder, topu sağına çektikten sonra şutunu çekti fakat top yan ağlarda kaldı.

79. dakikada Martin Linnes'in pası ile sağ kanatta topla buluşan Sabri Sarıoğlu'nun ortasında top altıpas çizgisine yakın bir noktada bulunan Olcan Adın'a geldi. Olcan Adın'ın kafa vuruşu üst direğe çarpıp oyun alanına geri döndü.

87. dakikada Olcan Adın'ın sol kanattan yaptığı orta ile ceza sahası içerisinde sağ çaprazda topla buluşan Sabri Sarıoğlu'nun gelişine çektiği şut farklı şekilde üstten dışarı çıktı.

Kalan dakikalarda gol olmayınca maç 0-0 berabere tamamlandı.

Stat: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena
Hakemler: Bülent Yıldırım, Ekrem Kan, Asım Yusuf Öz
Galatasaray: Fernando Muslera, Aurelien Chedjou, Martin Linnes, Koray Günter, Olcan Adın, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Ryan Donk, Yasin Öztekin (Dk. 63 Sabri Sarıoğlu), Sinan Gümüş (Dk. 41 Lukas Podolski), Umut Bulut
Torku Konyaspor: Serkan Kırıntılı, Ali Turan, Nejc Skubic, Jukovic, Barry Douglas, Ömer Ali Şahiner, Alban Meha (Dk. 89 Mehmet Uslu), Ali Çamdalı, Samuel Holmen, Abdou Traore (Dk. 72 Bajic), Dimitar Rangelov (Dk. 82 Mbamba)
Sarı kartlar: Dk. 63 Dimitar Rangelov, Dk. 76 Ali Turan (Torku Konyaspor), Dk. 65 Lukas Podolski, 69 Aurelion Chedjou, Dk. 69 Wesley Sneijder (Galatasaray)

Galatasaray, Torku Konyaspor ile 0-0 Berabere Kaldı

Son Dakika Spor Galatasaray, Torku Konyaspor ile 0-0 Berabere Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • Arif: Bu is Mustafa Hocayla olmaz, Hamza Hocayi harcadilar! Cihat Arslan gelseydi keske ! Para eden bütün oyuncular satilsin(buna Muslara da dahil) yeniden genc ve yetenekli Takim kurulsun!(Almanyada onun gibi kaleci cok, Hitz ve Karius mesela) Hic olmazsa Futbolcularin ücretleride düser!Yilda 4-5 Milyon Euro ödenirmi bir futbolcuya hic! Ne kadar iyi olusa olsun 2 Milyonu gecmemesi lazim!Slm 11 1 Yanıtla
  • delpiero: 4 yıldızın altındakiler yorum yapmasın. UEFA kupası alamayanlar süper kupası olmayanlar hahaha bu arada bjk 0 gs 6 1997 hahaha gs 7 FB 1 siz gidin kumda oynayin. Gerçekleri tarih yazar tarihide gs 5 7 Yanıtla
  • 4444: bu gs den birde Malatyaspor dan bir cacik olmaz şimdiden geçmiş olsun geçirmişler olsun 8 3 Yanıtla
  • eses: denizli bu takımı dibe götürüyor, hücum futbolu oynatmazsa gol bile bulamazlar, bu takımda umut- selçuk- olcan- yasin gibi futbolcular olduğu sürece.sol kanat sağ kanat oyun sisteminden vazgeçip kısa paslarla gol bulmalı 9 1 Yanıtla
  • Bjk: Beter olun cinconcular inşallah kümeye düşersiniz reziller 8 1 Yanıtla
  • Mert: Gs ts kumede kalma yarisi veriyor bakalim ne olcak 6 3 Yanıtla
  • imam: BJK diye yazılır Beşiktaş diye okunur 6 2 Yanıtla
  • nani: Gez dünyayı gör Konyayı ulan gerizekalılar Aykut hoca verirmi o maçı size nede olsa kanı SARI LACİVERT 5 0 Yanıtla
  • Kartal: Kimse kendini kandirmasın. Gs geçen senede böyle oynuyordu. Sürekli yukarılarda tutuldu son beş maçta şampiyonluğu aldı. Geçen sene şanpiyonlar liginde her takımdan 4 yiyen gs Türkiyede şampiyon oldu. Hakkıyla mı hayır 5 0 Yanıtla
  • 28: Beter olun fransız ermeni takımı Önce gs lisesinden fransa bayrağını indirin!.. 1 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement