Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Fatih İşbecer Adaylarla Buluştu - Son Dakika
Güncel

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Fatih İşbecer Adaylarla Buluştu

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Fatih İşbecer Adaylarla Buluştu

İTÜ Tanıtım ve Tercih Günleri, iş dünyasının yıldız isimleriyle adayları buluşturacağı söyleşiler dizisine bugün başladı.

02.07.2015 15:01  Güncelleme: 15:02

Teknoloji Girişimcisi olan ve önemli bir başarı öyküsüne imza atan İşbecer, adaylara mühendislik disiplinini ve girişimciliği anlattı.

İşbecer, bir öğrencinin Türkiye'deki girişimcilik faaliyetlerini ABD'ye göre nasıl buluyorsunuz sorusuna, "Burada referans noktanız çok önemli. ABD alırsanız tabii ki çok gerideyiz ama referans değerini Ortadoğu'ya çekerseniz daha iyi bir durumda olduğunu söyleyebilirim. Türkiye girişimcilik noktasında bence iyi bir yerde. Günümüzde iş sahalarını artık devlet değil girişimciler yaratıyor. İnovasyon genelde ufak ve seri ekiplerden geliyor. Dolayısıyla bunu firmalar da kamu da bütün dünya da destekliyor. Türkiye'de de bu yolda atılan adımları görmek mutlu edici" dedi. İşbecer, şöyle devam etti:

"Türkiye'de genel olarak kaytarmak, bir işi yapmadan idare etmek pozitif bir şey olarak algılanıyor. Okul kırdın, hocaya da yakalanmadın bu makbul bir şey… Ama dünyada buna tolerans yok. Hiçbir endüstride yatarak bir şey yapmak mümkün değil. Sizin bir alanda bir şey üretmeden ve üstüne bir şey eklemeden ilerlemeniz mümkün değil. İşte tam da bu noktada İTÜ'nün rolü ortaya çıkıyor. İTÜ zor bir okuldur. İTÜ sizin kaytarmanıza müsaade etmez."

İTÜ'nün İş Dünyası – Aday Öğrenci buluşmalarına konuk olacak diğer isimler şöyle:

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Fatih İşbecer Adaylarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement