Galatasaraylı Kaleci Cenk Gönen: "Takımda Gayet Sıcak Karşılandım" - Son Dakika
Güncel

Galatasaraylı Kaleci Cenk Gönen: "Takımda Gayet Sıcak Karşılandım"

Galatasaraylı Kaleci Cenk Gönen: "Takımda Gayet Sıcak Karşılandım"

Galatasaraylı kaleci Cenk Gönen: "Takımda gayet sıcak karşılandım" "Forma şansı geldiğinde en iyi şekilde değerlendireceğim" "Beşiktaş'tan ayrılmam yönünde bazı tutum ve davranışlar oldu" "Umarım bugünden itibaren şehit vermeyiz " Galatasaray'ın Beşiktaş'tan renklerine kattığı kaleci Cenk Gönen, sarı-kırmızılı takıma alışmaya çalıştığını ve Hamzaoğlu başta olmak üzere tüm teknik ekip ve takım arkadaşları tarafından sıcak karşılandığını ifade etti.

08.09.2015 20:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaraylı kaleci Cenk Gönen: "Takımda gayet sıcak karşılandım"

"Forma şansı geldiğinde en iyi şekilde değerlendireceğim"

" Beşiktaş'tan ayrılmam yönünde bazı tutum ve davranışlar oldu"

"Umarım bugünden itibaren şehit vermeyiz "

Galatasaray'ın Beşiktaş'tan renklerine kattığı kaleci Cenk Gönen, sarı-kırmızılı takıma alışmaya çalıştığını ve Hamzaoğlu başta olmak üzere tüm teknik ekip ve takım arkadaşları tarafından sıcak karşılandığını ifade etti.

Galatasaray, Mersin İdman Yurdu maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Cenk Gönen, "Başta Hamza Hamzaoğlu hocam olmak üzere, tüm teknik ekip ve takım arkadaşlarım tarafından gayet sıcak karşılandım. Zaten birçoğu milli takımdan da arkadaşım. Herhangi bir sakatlığım yok. Transfer sürecinde fazla antrenman yapma şansı bulamamıştım. Milli takım arası bu anlamda bana iyi geldi. Şimdi oynamaya hazırım" şeklinde konuştu.

"FORMA ŞANSI GELDİĞİNDE EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRECEĞİM"

Cenk, sarı-kırmızılı takımda Fernando Muslera'nın yedeği olarak bulunacağının hatırlatılması üzerine, forma ansı bulduğunda en iyi şekilde değerlendireceğini söyledi.

Cenk Gönen, "Taffarel gibi bir dünya markası ile çalışmak büyük şans. Ben de bu şansı değerlendirecek yetenek ve mental güce sahibim. Forma şansı geldiğinde en iyi şekilde değerlendireceğim. "Üç kulvarda zorlu mücadelelere çıkacağız. Bana şans geldiğinde, tecrübemi ve yeteneklerimi Galatasaray için kullanacağım. Taraftarlarımız bana destek olsun. Ben bu desteğin karşılığını vereceğim. Her şeyimi, terimin son damlasına kadar mücadelemi Galatasaray için vereceğim" dedi.

"BEŞİKTAŞ'TAN AYRILMAM YÖNÜNDE BAZI TUTUM VE DAVRANIŞLAR OLDU"

Beşiktaş'tan ayrılması yönünde bazı tutum ve davranışlar olduğunu ifade eden Cenk Gönen, "Sonra Galatasaray'ın teklifi geldi. Daha fazla şey söylemek istemiyorum. Büyük bir camiadan bir başka büyük camiaya geldim. Bunlar futbolda var. Profesyonel olarak en iyimi vereceğim. Türk Telekom Arena'da iki derbi oynadım. Gayet etkili bir atmosfer var. Yine oraya çıkmak için sabırsızlanıyorum. Orada talihsiz bir sakatlık da yaşamıştım ama şükür bir eseri kalmadı" ifadelerini kullandı.

"UMARIM BUGÜNDEN İTİBAREN ŞEHİT VERMEYİZ"

Son günlerde artan terör olayları hakkında da açıklamalarda bulunan başarılı kaleci, "Zor bir dönem yaşıyoruz. Birçok şehidimiz var. Allah'tan tüm memleketimize sabır diliyorum. Şehitlerimizin ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Bu acı hepimizin acısı. Umarım bir daha böyle şeyler yaşanmaz. Bunun için dua ediyoruz. Bugünden itibaren şehit vermeyiz umarım" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Galatasaraylı Kaleci Cenk Gönen: 'Takımda Gayet Sıcak Karşılandım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement