Galatasaraylı Taraftarlar: Melo'nun Askerleriyiz - Son Dakika
Spor

Galatasaraylı Taraftarlar: Melo'nun Askerleriyiz

Galatasaraylı Taraftarlar: Melo\'nun Askerleriyiz

Gece saatlerinde Brezilyalı oyuncunun evinin önünde toplanan grup, meşale yakıp üzerinde Portekizce "Melo'nun askerleriyiz" yazılı pankartı açtı.

09.09.2014 23:49  Güncelleme: 07:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaraylı taraftarlar, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım aleyhine sosyal medyada yaptığı paylaşımlar nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edilen Felipe Melo'ya destek verdi.

AYSAL'DAN SONRA TARAFTARLAR DA SAHİP ÇIKTI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Melo'yu sosyal medyada yaptığı paylaşımla Aziz Yıldırım'ın kişilik haklarına saldırıda bulunduğu gerekçesiyle PFDK'ya sevk etti. Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın akşam yapılan antrenmandan sonra görüştüğü ve moral verdiği Brezilyalı oyuncuya taraftarlar da sahip çıktı.

"MELO'NUN ASKERLERİYİZ"

Sosyal medyada organize olarak Melo'nun evinin önünde toplanan bir grup sarı-kırmızılı taraftar, Portekizce "Os Soldados do Melo" (Melo'nun askerleriyiz) yazılı pankart açtı. Melo, bunun üzerine tezahüratlarla kendisine destek veren taraftarların yanına gitti.



Yapılan tezahüratlara alkışla karşılık veren Melo, taraftarlarla meşale yaktı.


Kaynak: AA

Son Dakika Spor Galatasaraylı Taraftarlar: Melo'nun Askerleriyiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • !!!!!!TÜRK!!!!!!!!: BU GALATASARAYLILAR BEYİNSİZMİ ARKADAS SORSAN BU SALAKLARA ANASINA BABASINA BUKADAR SAHİP CIKMIYODUR NE GERİZEKALI BU ADAMLAR 13 8 Yanıtla
  • SERDAR: BU NE İŞ YA CAHİLLİK ALDI BAŞINI GİTTİ YOK MELONUN ASKERLERİYİZ YOK VOLKAIN BİLMEM NEYİYİZ AMA ARKADAŞLAR ÖNCE ADAM OLMAK AKILLI OLMAK LAZIM 11 5 Yanıtla
  • enesvatan: ne kadar meraklıyız birilerin askeri olmaya :) 5 5 Yanıtla

Advertisement